פסטה עם ריקוטה תרד ופקאנים
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
20 דק' - 1 סיר
- 1 מדרגים
- 3021 צפיות
שילוב מוצלח שיוצר פסטה קטיפתית ועשירה ולא כבדה .
מצרכים
- 1 פסטה לינגווני/ספגטי/פטוציני
- לרוטב
- 2 כפות שמן זית
- 1 יחידה בצל בינוני דק
- 2 שיני שום קצוצותדק
- 200 גרם תרד טריים קצוצים
- 1 יחידה לימון קליפה מגורדת דק מלימון אחד
- 1 קופסא ריקוטה 5%- 300 גרם
- 1 קורט אגוז מוסקט
- מלח גרוס דק-לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס דק-לפי הטעם
- 1/2 1 כוסות מים רותחים
- להגשה
- 2/3 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
- פרמז'ן מגורדת
איך מכינים פסטה עם ריקוטה תרד ופקאנים?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
10 דק'
1. בסיר מרתיחים מים ומכינים פסטה.
2. מחממים מחבת ללא שמן ומקפיצים פקאנים כ-2 דקות .
הכנת הרוטב
3. מטגנים בשמן זית בצל, שום תוך כדי בחישה . מוסיפים את התרד, קליפת הלימון ומאדים 2 דקות עד לריכוך התרד .
4. מוסיפים ריקוטה , מתבלים באגוז מוסקט , מלח ופלפל .מוסיפים כוס וחצי של מים רותחים , הוספת פסטה אל תערובת הרוטב .
5. מגישים לצלחת ומפזרים את האגוזים וגבינת הפרמז'ן על הפסטה .
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות