חומוס ביתי
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
2 שע' 15 דק' - 8 צלחות יפות
- 0 מדרגים
- 4781 צפיות
חומוס
חומוס
מצרכים
- 1/2 ק״ג גרגרי חומוס להשרות לילה לפני
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 1 כוסות טחינה גולמית
- 1/2 כפית כמון
- 2 כפיות לימונים
- 1/2 1 כוסות מים המים שבישלנו את גרגירי החומוס
- לקישוט
- עלי פטרוזליה קצוצים
- שמן זית
איך מכינים חומוס ביתי?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
2 שע'
1. להשרות לילה לפני את גרגירי החומוס - להחליף פעמיים את המים .
2. בסיר גדול לשים את גרגירי החומוס עם הרבה מים וכפית אבקת סודה לשתייה. לבשל כשעתיים.להוציא את הקצף שנוצר.
3. להוציא מהסיר , לסנן ( לשמור את המים )ולהעביר לקערה קצת גרגירים בכדי לשים על החומוס .לקרר את הגרגירים כמה דקות במקפיא ולטחון במג׳יקמיקס .
4. להוסיף את השום, טחינה, כמון, לימון, המים שהשרנו את החומוס ולטחון הכול יחד.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות