שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה

  • מוכן תוך
    20 דק'
  • 6 מנות
מתכון לשעועית ירוקה של סנפרוסט מוקפצת עם סויה סילאן וסומסום בווק או מחבת. תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה - קל וטעים מאד להכנה!
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה
אתם תהיו מופתעים אבל גם הילדים שלי אוהבים את המתכון הזה, להם אני לא מוסיף שומשום, אבל מומלץ עם.
מצרכים

איך מכינים שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה?

  • עבודה
    5 דק'
  • הכנה
    15 דק'
1. נחמם מחבת גדולה או ווק.
2. נוסיף את השמן ואת השום ונטגן מעט, כ 30 שניות, זהירות לא לשרוף את השום, אחרת יצא טעם מריר.
  אני השתמשתי בשמן קנולה, אפשר כל שמן אחר לטיגון.
3. נוסיף את השעועית הירוקה ונקפיץ יחד עם השום.
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה
  הוספתי את השעועית קפואה ישר מהאריזה
4. נתבל את השעועית עם תבלינים, רוטב סויה, סילאן שמן שומשום ואבקת מרק עוף.
5. נקפיץ את השעועית עם התבלינים מספר דקות עד שהשעועית מוכנה.
6. נפזר את השומשום , נערבב היטב ונגיש חם.
7. להגיש חם בתיאבון!
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים