שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה

  • מוכן תוך
    20 דק'
  • 6 מנות
תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה - שעועית ירוקה מוקפצת עם שומשום ורוטב סויה. קל מאד להכנה.
אתם תהיו מופתעים אבל גם הילדים שלי אוהבים את המתכון הזה, להם אני לא מוסיף שומשום, אבל מומלץ עם.
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    5 דק'
  • הכנה
    15 דק'
1. נחמם מחבת גדולה או ווק.
2. נוסיף את השמן ואת השום ונטגן מעט, כ 30 שניות, זהירות לא לשרוף את השום, אחרת יצא טעם מריר.
  אני השתמשתי בשמן קנולה, אפשר כל שמן אחר לטיגון.
3. נוסיף את השעועית הירוקה ונקפיץ יחד עם השום.
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה
  הוספתי את השעועית קפואה ישר מהאריזה
4. נתבל את השעועית עם תבלינים, רוטב סויה, סילאן שמן שומשום ואבקת מרק עוף.
5. נקפיץ את השעועית עם התבלינים מספר דקות עד שהשעועית מוכנה.
6. נפזר את השומשום , נערבב היטב ונגיש חם.
7. להגיש חם בתיאבון!
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים