שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה
מאת: שמואל פוגל
-
מוכן תוך
20 דק' - 6 מנות
- 1 מדרגים
- 11554 צפיות
מתכון לשעועית ירוקה של סנפרוסט מוקפצת עם סויה סילאן וסומסום בווק או מחבת. תוספת טעימה ובריאה לכל ארוחה - קל וטעים מאד להכנה!
אתם תהיו מופתעים אבל גם הילדים שלי אוהבים את המתכון הזה, להם אני לא מוסיף שומשום, אבל מומלץ עם.
מצרכים
- 1 חבילה שעועית ירוקה מוקפא של סנפרוסט
- 1 כף שום כתוש
- 2/3 כפית פפריקה מעושנת
- קורט פלפל
- 1 כף סילאן
- 1/2 1 כפות רוטב סויה
- 1/2 2 כפות שמן שומשום
- 1 כף שומשום (לא חובה)
- 1/4 כפית אבקת מרק עוף
- 1 כף שמן קנולה לטיגון השום
איך מכינים שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן וסויה?
-
עבודה
5 דק' -
הכנה
15 דק'
1. נחמם מחבת גדולה או ווק.
2. נוסיף את השמן ואת השום ונטגן מעט, כ 30 שניות, זהירות לא לשרוף את השום, אחרת יצא טעם מריר.
3. נוסיף את השעועית הירוקה ונקפיץ יחד עם השום.
4. נתבל את השעועית עם תבלינים, רוטב סויה, סילאן שמן שומשום ואבקת מרק עוף.
5. נקפיץ את השעועית עם התבלינים מספר דקות עד שהשעועית מוכנה.
6. נפזר את השומשום , נערבב היטב ונגיש חם.
7. להגיש חם בתיאבון!
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות