פרנץ' טוסט - לחם מטוגן

  • מוכן תוך
    20 דק'
  • 6 פרוסות חלה
אין כמו לפתוח את הבוקר עם פרנץ' טוסט לחם מטוגן ומוזהב שמוגש במסעדות בכל רחבי העולם. בליווי של סירופ מייפל אורגני או סוכר, פשוט מושלם!
למרות השם פרנץ' טוסט (קלי צרפתי), אוכלים את המנה בכל רחבי העולם, במיוחד בצפון אמריקה גם באירופה וגם בסין.
ניתן להוסיף לתערובת הביצים מיץ, מים או חלב. אני אעשה בדומה לגירסה האמריקאית בה משתמשים ב half&half כלומר חצי חלב וחצי שמנת.
אפשר להשתמש בלחם בריוש, אני אוהב להשתמש עם חלה מתוקה.
פרנץ' טוסט - לחם מטוגן
פרנץ' טוסט
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    5 דק'
  • הכנה
    15 דק'
1. לכלי עמוק, שיהיה קל לתבול את הפרוסות חלה, מוסיפים את כל המרכיבים וטורפים לתערובת אחידה.
2. נחמם מחבת עם חום נמוך עד בינוני , עם 20 ג"ר חמאה.
  זהירות עם החום של המחבת, לחמאה יש נטייה להשרף על חום גבוהה, וגם רוצים לבשל את הפנים של פרוסת החלה העבה
3. טובלים את פרוסות הלחם בבלילה מ2 הצדדים עד שהן ספוגות בבלילה, לא יותר מידי שלא תתפרקנה.
פרנץ' טוסט - לחם מטוגן
4. נניח את פרוסות החלה על המחבת החמה ונטגן בשני הצדדים על הזהבה יפה
5. מוציאים לצלחת, וממשיכים לטגן את שאר הפרוסות, מוסיפים עוד 20 ג"ר חמאה נוספות להמשך הטיגון.
  אפשר לספוג את עודף החמאה עם נייר סופג למי שרוצה פחות קלוריות.
6. מפזרים את התוספות שאתם אוהבים: סירופ מייפל, סוכר או ריבה.
7. בתאבון
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים