פתיתים עם בצל
מאת: שמואל פוגל
-
מוכן תוך
15 דק' - 4 מנות
- 0 מדרגים
- 77762 צפיות
מתכון לפתיתים עם בצל. טעים וקל להכנה. מנה מנחמת שילדים אוהבים. עם טיפ קטן שיגרום לילדים שלכם לאהוב...
פתיתים ידועים גם בשמות "אורז בן גוריון או בשם קוסקום ישראלי, בשונה מפסטה הפתיתים עוברים תהליך של אפייה, אך המרכיבים בו דומים.
הפתיתים הומצאו בארץ כך שהוא מאד מזוהה עם המטבח הישראלי, אחד התרומות היחידות שלנו למטבח העולמי, אפשר להגיד גאווה ישראלית.
ילדים מאד אוהבים והוא נחשב למאכל עממי.
הפתיתים הומצאו בארץ כך שהוא מאד מזוהה עם המטבח הישראלי, אחד התרומות היחידות שלנו למטבח העולמי, אפשר להגיד גאווה ישראלית.
ילדים מאד אוהבים והוא נחשב למאכל עממי.
מצרכים
- 2 כוסות פתיתים (חצי חבילה)
- 2 כוסות מים (רותחים)
- 1 בצל בינוני
- 1 קורט פלפל שחור
- 1 כף שמן קנולה
- 1 קורט כורכום
- 1 כפית מלח כפית שטוחה (או אבקת עוף)
איך מכינים פתיתים עם בצל?
-
עבודה
5 דק' -
הכנה
10 דק'
פתיתים עם בצל טחון עם מוט בלנדר
2. מוסיפים את הפתיתים לסיר ומטגנים אותו קלות עם הבצל.
3. מוסיפים את המים והתבלינים ומערבבים.
4. סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים על אש נמוכה מאד כ10 דקות.
5. סוגרים את האש ונותנים ערבוב אחרון כדי שהפתיתים לא ידבקו אחד לשני.
6. ממתינים 5 דקות ומגישים חם.
7. בתאבון
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות
לילדים שלא אוהבים בצל, מה שעושים זה עם מוט בלנדר טוחנים את הבצל למחית, ומטגלים את מחית בסבלנות עד שהוא זהוב.
ופתאום הילדים שלכם יאהבו פתיתים עם בצל ויבקשו שוב.