לביבות תרד וגבינה
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
30 דק' - 20 קציצות
- 0 מדרגים
- 3799 צפיות
לביבות בסגנון ים תיכוני: יווני או איטלקי השימוש בסוג הגבינה: פטאקי גבינה יוונית או לחילופין ריקוטה ישפיע על הנוסח יווני או איטלקי לבחירתכם...
ניתן להכין את הלביבות גם בגירסה הבריאה יותר ולאפות בתנור ללא טיגון.
מצרכים
- 800 גרם תרד קפוא
- 250 גרם ריקוטה או לחילופין גבינת פטאקי
- 2 ביצים
- 4 שיני שום
- 3/4 כוס שיבולת שועל דקה
- 1/4 כפית פלפל שחור
איך מכינים לביבות תרד וגבינה?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
15 דק'
1. מחממים במחבת את התרד הקפוא, חשוב לסנן את הנוזלים המתקבלים בחימום לפני הכנת התערובת
2. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים.
3. יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית .
4. בגירסת האפייה : לאפות בתנור כ-5-10 דק' כל צד עד להזהבה .
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות