לביבות תרד וגבינה

  • מוכן תוך
    30 דק'
  • 20 קציצות
לביבות בסגנון ים תיכוני: יווני או איטלקי השימוש בסוג הגבינה: פטאקי גבינה יוונית או לחילופין ריקוטה ישפיע על הנוסח יווני או איטלקי לבחירתכם...
לביבות תרד וגבינה
ניתן להכין את הלביבות גם בגירסה הבריאה יותר ולאפות בתנור ללא טיגון.
מצרכים

איך מכינים לביבות תרד וגבינה?

  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
    15 דק'
1. מחממים במחבת את התרד הקפוא, חשוב לסנן את הנוזלים המתקבלים בחימום לפני הכנת התערובת
2. מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים.
3. יוצרים לביבות ומטגנים בשמן זית .
4. בגירסת האפייה : לאפות בתנור כ-5-10 דק' כל צד עד להזהבה .
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים