פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות

מאת:
  • מוכן תוך
    25 דק'
  • 9 פנקייקס בינוניים
פנקייק אמריקאי מסורתי, כפי שמכינים בדיינרים בארצות הברית, אווריריים וטעימים. בתוספת של שמנת חמוצה, אוכמניות ובננות הכי טעים שיש.
בביקור בניו יורק, ישבתי ואכלתי ארוחת בוקר, הזמנתי את המנה המוכרת ביותר, פנקייק.
וזה היה חגיגה, אחרי גלישה בכמה וכמה אתרי מתכונים באנגלית בחיפוש אחר המתכון לפנקייק הארגינל,
פיצחתי את הנוסחה והנה הוא לפניכם...
המתכון משתמש בחומץ 5% רגיל בשביל "ההחמצה" של החלב, ישנם מתכונים ישראליים שהשתמשו בריוויון,
אך אל חשש, לא יורגש טעם חמוץ כלל, אלא רק טעם מתקתק וניחוח של החביתית הטעימה ביותר בעולם.
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    15 דק'
1. לערבב את החלב עם החומץ בקערה בינונית ולהניח בצד למשך 5 דקות ל "החמצה".
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
2. בזמן הזה בקערה גדולה הוסיפו את החומרים היבשים: קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח וערבובו.
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
3. להוסיף את הביצה והחמאה המומסת לקערה עם החלב והחומץ . שופכים את תערובת הקמח למרכיבים הרטובים ומקציפים עד שנעלמים הגושים. כלל ברזל בערבוב המרכיבים הוא לא לערבב יותר מידי, אנחנו לא רוצים לפתח גלוטן, רוצים שהפנקייק יצאו אווריריים כמה שיותר ולא קשים! לכן אם נשארו כמה גושים זה לא נורא
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
4. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. כשהמחבת חמה מצפים בתרסיס לבישול.
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
5. יוצקים 1/4 כוסות בלילה על המחבת החמה ומבשלים עד להופעת בועות על פני השטח. הופכים עם מרית ומבשלים עד שמשחים בצד השני.
פנקייק אמריקאי אוורירי קלאסי עבה בתוספת בננות ואוכמניות
  מומלץ לאכול עם תוספת של שמנת חמוצה וסירופ מייפל, שילוב מנצח!
תגובות (2)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים