בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון

  • מוכן תוך
    2 שע'
  • 30 בלינצ'ס
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון , חלק אני מכינה עם צימוקים מושרים בליקר דובדבנים וחלק אני לא היות ונכדיי הקטנים פחות מתחברים לצימוקים .
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון
בלינצ’ס
מעל 30 שנה קיבלתי את המתכון משכנתי ומאז מכינה כל חג שבועות .
מצרכים

איך מכינים בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון?

  • עבודה
    2 שע'
  • הכנה

לעלי הבלינצ'ס

1. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים למעט הלימון ,לערבב היטב עם מטרפה ידנית שלא יהיו גושים . להוסיף לימון ולערבב שוב
2. משמנים בעזרת תרסיס מחבת מיועד לבלינצ'סים, בעזרת מצקת יוצקים על המחבת , מטים את המחבת לכל הצדדים על מנת שהבלילה תתיפרס על כל המחבת . ומבשלים על אש קטנה עד ליצרת בועות קטנות והופכים וכך הלאה ...

למלית גבינה

3. מערבבים את כל החומרים ושומרים בקופסא במקרר.
4. אני אוהבת יום למחרת להרכיב את הבלינצ'ס , מבחינת העלים -הם כבר קרים ולא ימסו את הגבינה.. לוקחים עלה בלינצ'ס מורחים בקצה פס גבינה ומגלגלים. בקצה אם לא נדבק שמים קצת גבינה בפס של הסגירה וזה נדבק.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים