בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון

  • מוכן תוך
    2 שע'
  • 30 בלינצ'ס
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון , חלק אני מכינה עם צימוקים מושרים בליקר דובדבנים וחלק אני לא היות ונכדיי הקטנים פחות מתחברים לצימוקים .
מעל 30 שנה קיבלתי את המתכון משכנתי ומאז מכינה כל חג שבועות .
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    2 שע'
  • הכנה
לעלי הבלינצ'ס
1. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים למעט הלימון ,לערבב היטב עם מטרפה ידנית שלא יהיו גושים . להוסיף לימון ולערבב שוב
2. משמנים בעזרת תרסיס מחבת מיועד לבלינצ'סים, בעזרת מצקת יוצקים על המחבת , מטים את המחבת לכל הצדדים על מנת שהבלילה תתיפרס על כל המחבת . ומבשלים על אש קטנה עד ליצרת בועות קטנות והופכים וכך הלאה ...
למלית גבינה
3. מערבבים את כל החומרים ושומרים בקופסא במקרר.
4. אני אוהבת יום למחרת להרכיב את הבלינצ'ס , מבחינת העלים -הם כבר קרים ולא ימסו את הגבינה.. לוקחים עלה בלינצ'ס מורחים בקצה פס גבינה ומגלגלים. בקצה אם לא נדבק שמים קצת גבינה בפס של הסגירה וזה נדבק.
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים