בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
2 שע' - 30 בלינצ'ס
- 0 מדרגים
- 4675 צפיות
בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון , חלק אני מכינה עם צימוקים מושרים בליקר דובדבנים וחלק אני לא היות ונכדיי הקטנים פחות מתחברים לצימוקים .
בלינצ’ס
מעל 30 שנה קיבלתי את המתכון משכנתי ומאז מכינה כל חג שבועות .
מצרכים
- לעלי הבלינצ'ס
- 4 יחידות ביצים
- 1/2 1 כוסות קמח
- 2 כוסות חלב
- 2 כפות שמן
- 2 כפות לימונים
- למלית גבינה
- 4 חבילות גבינה לבנה 5% -250 גרם כל חבילה
- קינמון לפי הטעם
- 1 חופן צימוקים מושרים בליקר דובדבנים
- 2 כפות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
איך מכינים בלינצ'ס מתוק במילוי גבינה וקינמון?
-
עבודה
2 שע' -
הכנה
לעלי הבלינצ'ס
1. בקערה גדולה שמים את כל המרכיבים למעט הלימון ,לערבב היטב עם מטרפה ידנית שלא יהיו גושים . להוסיף לימון ולערבב שוב
2. משמנים בעזרת תרסיס מחבת מיועד לבלינצ'סים, בעזרת מצקת יוצקים על המחבת , מטים את המחבת לכל הצדדים על מנת שהבלילה תתיפרס על כל המחבת . ומבשלים על אש קטנה עד ליצרת בועות קטנות והופכים וכך הלאה ...
למלית גבינה
3. מערבבים את כל החומרים ושומרים בקופסא במקרר.
4. אני אוהבת יום למחרת להרכיב את הבלינצ'ס , מבחינת העלים -הם כבר קרים ולא ימסו את הגבינה.. לוקחים עלה בלינצ'ס מורחים בקצה פס גבינה ומגלגלים. בקצה אם לא נדבק שמים קצת גבינה בפס של הסגירה וזה נדבק.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות