מוס גבינה עם פסיפלורה
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
15 דק' - 10 כוסות קינוח
- 0 מדרגים
- 4730 צפיות
מוס גבינה עם פסיפלורה , הקינוח המושלם בסיום הארוחה.שילוב נהדר של טעמים וצבעים - הטעם המתקתק של הגבינה עם החמצמצות של הפסיפלורה. ללא אפייה.
קל להכנה ומרשים בהגשה , הקינוח האהוב על ילדיי בארוחה חגיגית.
פסיפלורה פרי שהוא גם טעים וגם בריא, בעל ערכים תזונתיים: נוגדי חימצון, עשיר באשלגן , ויטמין A, ויטמין C ובסיבים תזונתיים.
פסיפלורה פרי שהוא גם טעים וגם בריא, בעל ערכים תזונתיים: נוגדי חימצון, עשיר באשלגן , ויטמין A, ויטמין C ובסיבים תזונתיים.
מצרכים
- 1 שמנת מתוקה
- 1 גביע גבינה לבנה 250 גרם
- 3/4 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב
- 1 חבילה פסיפלורה מגש
איך מכינים מוס גבינה עם פסיפלורה?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
1. לערבל במערבל את כל החומרים יחד עד למרקם קרם קטיפתי .
2. למזוג לתוך כוסות הקינוח.
3. להוסיף את הפסיפלורה בשכבה מעל המוס ע"י חיתוך הפרי לחצאים והוצאת הפרי בכף.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות