מוס גבינה עם פסיפלורה

  • מוכן תוך
    15 דק'
  • 10 כוסות קינוח
מוס גבינה עם פסיפלורה , הקינוח המושלם בסיום הארוחה.שילוב נהדר של טעמים וצבעים - הטעם המתקתק של הגבינה עם החמצמצות של הפסיפלורה. ללא אפייה.
מוס גבינה עם פסיפלורה
קל להכנה ומרשים בהגשה , הקינוח האהוב על ילדיי בארוחה חגיגית.
פסיפלורה פרי שהוא גם טעים וגם בריא, בעל ערכים תזונתיים: נוגדי חימצון, עשיר באשלגן , ויטמין A, ויטמין C ובסיבים תזונתיים.
מצרכים

איך מכינים מוס גבינה עם פסיפלורה?

  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
1. לערבל במערבל את כל החומרים יחד עד למרקם קרם קטיפתי .
2. למזוג לתוך כוסות הקינוח.
3. להוסיף את הפסיפלורה בשכבה מעל המוס ע"י חיתוך הפרי לחצאים והוצאת הפרי בכף.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים