חריימה
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
55 דק' - 8 מנות
- 0 מדרגים
- 3127 צפיות
חריימה עם דג בורי , אני מכינה עם פילה בורי -ילדיי פחות אוהבים להתעסק עם העצמות
אך ניתן גם להכין עם כל הדג ואז את הדג חותכים ל4 כולל הראש
חריימה
נישאר רק לבצוע חלה ולטבול ברוטב :)
מצרכים
- 8 יחידות דג בורי 8 פילה בורי
- 1/4 כוס שמן קנולה
- 1 כף פפריקה חריפה
- 1 כף כמון
- 1 כף קימל טחון
- 1 כף מלח
- 10 שיני שום כתושות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 יחידות לימונים לסחוט מיץ מלימון
- 1/2 1 כוסות מים
איך מכינים חריימה?
-
עבודה
20 דק' -
הכנה
35 דק'
2. מוסיפים את המיץ לימון ומערבבים היטב
מוסיפים את המים ומערבבים , מביאים לרתיחה
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומבשלים כ-35 דק .
מוסיפים את המים ומערבבים , מביאים לרתיחה
מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומבשלים כ-35 דק .
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות
בסיר שטוח ונמוך מחממים רבע כוס שמן
מוסיפים את התערובת של הקערה ומערבבים היטב עד שכל התערובת נספגת בשמן והשמן נספג בתערובת ! (חובה)