חריימה

מאת:
  • מוכן תוך
    55 דק'
  • 8 מנות
חריימה עם דג בורי , אני מכינה עם פילה בורי -ילדיי פחות אוהבים להתעסק עם העצמות אך ניתן גם להכין עם כל הדג ואז את הדג חותכים ל4 כולל הראש
נישאר רק לבצוע חלה ולטבול ברוטב :)
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    20 דק'
  • הכנה
    35 דק'
1. לערבב בקערה קטנה :פפריקה חריפה , כמון, קימל טחון,מלח, שיני שום כתושות ,רסק עגבניות בסיר שטוח ונמוך מחממים רבע כוס שמן מוסיפים את התערובת של הקערה ומערבבים היטב עד שכל התערובת נספגת בשמן והשמן נספג בתערובת ! (חובה)
2. מוסיפים את המיץ לימון ומערבבים היטב מוסיפים את המים ומערבבים , מביאים לרתיחה מסדרים את הדגים בתוך הרוטב ומבשלים כ-35 דק .
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים