• Ela Fogel

    3 2 0

עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה

מאת
  • מוכן תוך
    30 דקות
  • 8 מנות
עוגת קרם שניט קלה להכנה עם עלים מוכנים ומאד פריכים
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    30 דקות
  • הכנה
1. בכוס מדידה גדולה לשים כוס חלב,3 חלמונים, חבילה של אבקת פודינג לבישול ( 100 ג׳ר) ולערבב היטב
2. בסיר לשפוך 3 כוסות חלב, סוכר ( ניתן להפחית את כמות הסוכר מכוס אחת ל-3/4 לפי הטעם) סוכר וניל
3. להרתיח את החלב סוכר וסוכר וניל שבסיר , ברגע שרתח להוסיף בהדרגה את תערובת הפודינג שבכוס לחלב הרותח תוך כדי בחישה מתמדת
4. תוך דקות ספורות התערובת תסמיך , להוריד מהאש ולהוסיף קוביות של חמאה . לבחוש היטב עד שהחמאה נמסה
5. להעביר את הקרם לקערה אחרת לצנן מעט, לכסות עם נילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות עד שיתייצב .
6. ברגע שיתייצב הקרם הוא יהיה מעט נוקשה לכן רצוי לערבל מעט בעזרת מוט ערבול או מיקסר
7. להניח עלה אחד של קרם שניט בתבנית נוח ה למרוח עליו את הקרם ולכסות בעלה השני. לישר את הקרם מהצדדים לכסות ברדיד אלומניום ולקרר לחלוטין ( האריזה מכילה שלושה עלים , כדי להשתמש בשלושתם רצוי להכפיל את הכמויות הקרם )
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
stock.adobe.com