עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה

מאת:
  • מוכן תוך
    30 דק'
  • 8 מנות
עוגת קרם שניט קלה להכנה עם עלים מוכנים ומאד פריכים
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
תבנית: תבנית שתכיל בנוחות את עלי הקרם שניט
מצרכים

איך מכינים עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה?

  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
1. בכוס מדידה גדולה לשים כוס חלב,3 חלמונים, חבילה של אבקת פודינג לבישול ( 100 ג׳ר) ולערבב היטב
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
2. בסיר לשפוך 3 כוסות חלב, סוכר ( ניתן להפחית את כמות הסוכר מכוס אחת ל-3/4 לפי הטעם) סוכר וניל
3. להרתיח את החלב סוכר וסוכר וניל שבסיר , ברגע שרתח להוסיף בהדרגה את תערובת הפודינג שבכוס לחלב הרותח תוך כדי בחישה מתמדת
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
4. תוך דקות ספורות התערובת תסמיך , להוריד מהאש ולהוסיף קוביות של חמאה . לבחוש היטב עד שהחמאה נמסה
5. להעביר את הקרם לקערה אחרת לצנן מעט, לכסות עם נילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות עד שיתייצב .
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
6. ברגע שיתייצב הקרם הוא יהיה מעט נוקשה לכן רצוי לערבל מעט בעזרת מוט ערבול או מיקסר
7. להניח עלה אחד של קרם שניט בתבנית נוח ה למרוח עליו את הקרם ולכסות בעלה השני. לישר את הקרם מהצדדים לכסות ברדיד אלומניום ולקרר לחלוטין ( האריזה מכילה שלושה עלים , כדי להשתמש בשלושתם רצוי להכפיל את הכמויות הקרם )
עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים