עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה
מאת: Ela Fogel
-
מוכן תוך
30 דק' - 8 מנות
- 1 מדרגים
- 4686 צפיות
עוגת קרם שניט קלה להכנה עם עלים מוכנים ומאד פריכים

תבנית: תבנית שתכיל בנוחות את עלי הקרם שניט
מצרכים
- 2 עלי קרם שניט מוכנים
- 4 כוסות חלב
- 3 חלמונים
- 1 חבילה פודינג לבישול ( לחילופין 60 גרם קורנפלור)
- 1 כוס סוכר
- 2 חבילות סוכר וניל
- 1/2 חבילה חמאה 50 גרם
איך מכינים עוגת קרם שניט (נפוליאון) - קלה להכנה?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
1. בכוס מדידה גדולה לשים כוס חלב,3 חלמונים, חבילה של אבקת פודינג לבישול ( 100 ג׳ר) ולערבב היטב

2. בסיר לשפוך 3 כוסות חלב, סוכר ( ניתן להפחית את כמות הסוכר מכוס אחת ל-3/4 לפי הטעם) סוכר וניל
3. להרתיח את החלב סוכר וסוכר וניל שבסיר , ברגע שרתח להוסיף בהדרגה את תערובת הפודינג שבכוס לחלב הרותח תוך כדי בחישה מתמדת

4. תוך דקות ספורות התערובת תסמיך , להוריד מהאש ולהוסיף קוביות של חמאה . לבחוש היטב עד שהחמאה נמסה
5. להעביר את הקרם לקערה אחרת לצנן מעט, לכסות עם נילון נצמד ולהכניס למקרר לכמה שעות עד שיתייצב .

6. ברגע שיתייצב הקרם הוא יהיה מעט נוקשה לכן רצוי לערבל מעט בעזרת מוט ערבול או מיקסר
7. להניח עלה אחד של קרם שניט בתבנית נוח ה למרוח עליו את הקרם ולכסות בעלה השני. לישר את הקרם מהצדדים לכסות ברדיד אלומניום ולקרר לחלוטין ( האריזה מכילה שלושה עלים , כדי להשתמש בשלושתם רצוי להכפיל את הכמויות הקרם )

תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות