קציצות בשר ברוטב עגבניות

  • מוכן תוך
    2 שע'
  • 1 סיר
קציצות בשר ברוטב עגבניות, קציצות רכות להפליא , ניתן לאכול זאת עם אורז כתוספת או עם יחד עם פסטה
אני מעדיפה להשתמש בהודו נקבה במקום בעוף מכיון שיש בו הרבה יותר ברזל ( מכאן הצבע האדמדם) . לבשר הודו יתרונות רבים הוא דל שומן , דיאטתי ( פחות מ3 אחוז שומן ) יש בו כמות גבוהה מאד של חלבון . עשיר בויטמינים : B12,B6 .
ניתן במקום טיגון לאפות את הקציצות בתנור ב180 מעלות למשך כ20 דקות .
אני טוחנת את הבצל והפטרוזיליה במגיקמיקס בכדי שהקציצה תיהיה בעלת מרקם חלק בשביל נכדיי הברננים.
כמובן שגם אפשר לגרד את הבצל בפומפייה ולקצוץ דק את הפטרוזיליה
קציצות בשר ברוטב עגבניות
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    1 שע' 30 דק'
1. לטחון במג'יקמיקס את בצלים עם הפטרוזיליה
2. להוסיף לבשר את הבצל והפטרוזיליה, להוסיף 3 ביצים , פירורי לחם ,מלח ופלפל לפי הטעם .
3. להכין כדורים ולטגן במחבת.
קציצות בשר ברוטב עגבניות
קציצות בשר ברוטב עגבניות
4. לאחר שהקציצות מוכנות , לקצוץ בצל/ לטחון במג'יקמיקס ולטגן .
5. מוסיפים רסק עגבניות , פפריקה אדומה , להוסיף 4 כוסות מים רותחים ולערבב
6. להוסיף אבקת מרק עוף . לערבב ולהוסיף את הקציצות המטוגנות ולבשל למשך כחצי שעה על אש נמוכה
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים