אושפלו
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
1 שע' 30 דק' - 1 סיר
- 1 מדרגים
- 3315 צפיות
תבשיל בוכרי עם אורז ובשר
מצרכים
איך מכינים אושפלו?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
1 שע' 20 דק'
1. לחתוך את הבצל לטבעות/ חצאי טבעות ולטגן את הבצל עד שניהיה רך- לא להשחים
2. מוסיפים את הבשר ומאדים עם הבצל
3. מתבלים במלח ופלפל-לפי הטעם
4. מוסיפים מים עד גובה הבשר
5. חותכים את הגזר למקלות דקים וקטנים ומוסיפים את הגזרים ומבשלים כ40 דקות
6. במקביל מניחים את האורז בקערת מים רותחים , מסננים ומוסיפים לסיר ומתבלים בכמון ובמעט מלח
7. מבשלים כעשרים דק בלהבה נמוכה
8. מערבבים עם מזלג בתנועות עטיפה ובעדינות את כל השכבות של הסיר
9. ומבשלים עוד 20 דק או עד שהאורז מוכן
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות