אושפלו

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 1 סיר
תבשיל בוכרי עם אורז ובשר
אושפלו
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    1 שע' 20 דק'
1. לחתוך את הבצל לטבעות/ חצאי טבעות ולטגן את הבצל עד שניהיה רך- לא להשחים
2. מוסיפים את הבשר ומאדים עם הבצל
3. מתבלים במלח ופלפל-לפי הטעם
4. מוסיפים מים עד גובה הבשר
5. חותכים את הגזר למקלות דקים וקטנים ומוסיפים את הגזרים ומבשלים כ40 דקות
6. במקביל מניחים את האורז בקערת מים רותחים , מסננים ומוסיפים לסיר ומתבלים בכמון ובמעט מלח
אושפלו
אושפלו
  אין צורך להוסיף מים בשלב זה החות והאורז והגזר מתבשלים מהמים בתחתית הסיר
7. מבשלים כעשרים דק בלהבה נמוכה
8. מערבבים עם מזלג בתנועות עטיפה ובעדינות את כל השכבות של הסיר
9. ומבשלים עוד 20 דק או עד שהאורז מוכן
טבלת מידוד והמרות
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים