קרם חצילים
מאת: אביה אפלבאום
-
מוכן תוך
40 דק' - 1 קופסא
- 0 מדרגים
- 7860 צפיות
קרם חצילים על האש - תוספת מטבל פשוט ומעולה
מצרכים
- 3 חצילים גדולים וטריים
- 1/2 כפית מלח אטלנטי
- 1/2 כוס שמן זרעי ענבים אפשר גם עם שמן זית עדין
- קצח
- להגשה
איך מכינים קרם חצילים?
-
עבודה
40 דק' -
הכנה
1. צולים את החצילים על מחבת גריל/על האש, מכל הכיוונים עד שקליפת החציל קריספית.
2. את החצילים השלמים מעבירים למסננת עד למיגור הנוזלים- בערך כשעה.
3. מרוקנים את פנים החציל ומעבירים לבלנדר איכותי וחזק, מוסיפים מלח,שמן וטוחנים מינימום 3 דקות עד לקבלת מרקם חלק מאד וקטיפתי.
4. טועמים, במידה ויש עקצוצים בלשון אפשר להוסיף מעט שמן ולטחון שוב.
5. הצעת הגשה - לפזר קצח מעל.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות