קרם חצילים

  • מוכן תוך
    40 דק'
  • 1 קופסא
קרם חצילים על האש - תוספת מטבל פשוט ומעולה
קרם חצילים
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    40 דק'
  • הכנה
1. צולים את החצילים על מחבת גריל/על האש, מכל הכיוונים עד שקליפת החציל קריספית.
קרם חצילים
2. את החצילים השלמים מעבירים למסננת עד למיגור הנוזלים- בערך כשעה.
3. מרוקנים את פנים החציל ומעבירים לבלנדר איכותי וחזק, מוסיפים מלח,שמן וטוחנים מינימום 3 דקות עד לקבלת מרקם חלק מאד וקטיפתי.
קרם חצילים
קרם חצילים
4. טועמים, במידה ויש עקצוצים בלשון אפשר להוסיף מעט שמן ולטחון שוב.
קרם חצילים
5. הצעת הגשה - לפזר קצח מעל.
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים