אוזני המן במילוי פרג
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
1 שע' 7 דק' - 50 אוזני המן
- 0 מדרגים
- 2685 צפיות
אוזני המן במילוי פרג משגע!!!
אוזני המן
הרבה אנשים שומעים את המילה פרג ומרימים גבה/חוששים לטעום , אבל ברגע שטועמים את המילוי הספציפי הזה -אומרים שהוא אחד הנדירים. הסוד במילוי שהפרג חייב להיות רטוב ולא סתם רטוב. רטוב בליקר!
את הפרג יש לקנות טרי בחנות תבלינים שטוחנים על המקום אחרת הוא יהיה מר .
את הפרג יש לקנות טרי בחנות תבלינים שטוחנים על המקום אחרת הוא יהיה מר .
מצרכים
- לבצק
- 5 כוסות קמח תופח
- 200 גרם חמאה או מרגרינה לפרווה
- 5 חלמונים
- 2/3 כוס סוכר
- 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
- למילוי
- 50 גרם חמאה
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כוסות פרג טחון טרי-200 גרם
- 1 שקית סוכר וניל
- 150 גרם אגוזי מלך מרוסקים
- 1/4 כוס ליקר דובדבנים
איך מכינים אוזני המן במילוי פרג?
-
עבודה
1 שע' 7 דק' -
הכנה
למילוי
לבצק
2. במיקסר עם וו לישה - לערבב את חמאה עם הסוכר. על החמאה להיות רכה, להוסיף את את החלמונים( את החלבונים יש לשמור בקערה נפרדת) ,להוסיף את מיץ התפוזים. ולבסוף את הקמח. וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
3. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים ,להניח עם כפית את המילוי באמצע העיגול -חצי כפית של מילוי, למרוח עם האצבע חלבון מסביב למלית בהיקף של העיגול ולסגור למשולש.
4. במידה והשתמשנו עם חמאה יש להקפיא את האוזני המן כחצי שעה במקפיא למנוע השתטחות שלהבצק.
5. למרוח חלבון על הסגירה החיצונית של האוזן המן, ולהדק עם האצבעות את הסגירה.
6. להכניס לתנור שחומם מראש 170-180 מעלות למשך כ7-10 דקות עד להזהבה .(תלוי בכמות האוזנים )
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות
הפרג צריך להיות רטוב, במידה והוא לא -ניתן להוסיף עוד ליקר דובדבנים.