אוזני המן במילוי פרג

  • מוכן תוך
    1 שע' 7 דק'
  • 50 אוזני המן
אוזני המן במילוי פרג משגע!!!
אוזני המן  במילוי פרג
אוזני המן
הרבה אנשים שומעים את המילה פרג ומרימים גבה/חוששים לטעום , אבל ברגע שטועמים את המילוי הספציפי הזה -אומרים שהוא אחד הנדירים. הסוד במילוי שהפרג חייב להיות רטוב ולא סתם רטוב. רטוב בליקר!
את הפרג יש לקנות טרי בחנות תבלינים שטוחנים על המקום אחרת הוא יהיה מר .
מצרכים

איך מכינים אוזני המן במילוי פרג?

  • עבודה
    1 שע' 7 דק'
  • הכנה

למילוי

1. לשים את כל החומרים של המילוי (למעט האגוזי מלך )ולבשל על אש קטנה . לאחר רתיחה ניתן להוסיף את האגוזי מלך
הפרג צריך להיות רטוב, במידה והוא לא -ניתן להוסיף עוד ליקר דובדבנים.

לבצק

2. במיקסר עם וו לישה - לערבב את חמאה עם הסוכר. על החמאה להיות רכה, להוסיף את את החלמונים( את החלבונים יש לשמור בקערה נפרדת) ,להוסיף את מיץ התפוזים. ולבסוף את הקמח. וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
3. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים ,להניח עם כפית את המילוי באמצע העיגול -חצי כפית של מילוי, למרוח עם האצבע חלבון מסביב למלית בהיקף של העיגול ולסגור למשולש.
  את האוזני המן יש לסגור עד הסוף מבלי להשאיר פתח היות והם נפתחים באמצע האפייה, במידה ונפתח ניתן לסגור אותם עם היד תוך כדי אפייה
4. במידה והשתמשנו עם חמאה יש להקפיא את האוזני המן כחצי שעה במקפיא למנוע השתטחות שלהבצק.
5. למרוח חלבון על הסגירה החיצונית של האוזן המן, ולהדק עם האצבעות את הסגירה.
6. להכניס לתנור שחומם מראש 170-180 מעלות למשך כ7-10 דקות עד להזהבה .(תלוי בכמות האוזנים )
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים