אוזני המן במילוי פרג

  • מוכן תוך
    1 שע' 7 דק'
  • 65 אוזני המן
אוזני המן במילוי פרג משגע,
הרבה אנשים שומעים את המילה פרג ומרימים גבה/חוששים לטעום , אבל ברגע שטועמים את המילוי הספציפי הזה -אומרים שהוא אחד הנדירים. הסוד במילוי שהפרג חייב להיות רטוב ולא סתם רטוב. רטוב בליקר
אוזני המן  במילוי פרג
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע' 7 דק'
  • הכנה
למילוי
1. לשים את כל החומרים של המילוי (למעט האגוזי מלך )ולבשל על אש קטנה . לאחר רתיחה ניתן להוסיף את האגוזי מלך הפרג צריך להיות רטוב, במידה והוא לא -ניתן להוסיף עוד ליקר דובדבנים.
לבצק
2. במיקסר עם וו לישה - לערבב את הקמח , חלמונים( את החלבונים יש לשמור בקערה נפרדת ) ,חמאה , סוכר , ,מיץ תפוזים . וללוש
3. לרדד את הבצק ולקרוץ עיגולים ,להניח עם כפית את המילוי באמצע העיגול ולסגור למשולש
  את האוזני המן יש לסגור עד הסוף מבלי להשאיר פתח היות והם נפתחים באמצע האפייה, במידה ונפתח ניתן לסגור אותם עם היד תוך כדי אפייה
4. למרוח את החלבונים על האוזני המן .
5. להכניס לתנור שחומם מראש 170-180 מעלות למשך כ7-10 דקות עד להזהבה .(תלוי בכמות האוזנים )
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים