עוגת גבינת פירורים
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
38 דק' - 1 עוגה
- 0 מדרגים
- 4477 צפיות
עוגת גבינת פירורים, ניתן להכין כקינוחי כוסות - מרשים וטעים מאד.
במידה ומכינים את העוגה כקינוחי כוסות - יש להכפיל את כמות הפירורים .
תבנית: עוגה/33 כוסות אישיות
מצרכים
- לבצק
- 1/2 1 כוסות קמח תופח
- 50 גרם חמאה מומסת
- 1 ביצה
- 2 כפות סוכר
- למלית
- 2 שמנת מתוקה
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 1/2 1 חבילות אינסטנט פודינג וניל
- 1/4 1 כוסות חלב
- 1/2 כוס סוכר
איך מכינים עוגת גבינת פירורים?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
23 דק'
לבצק/לפירורים
1. לחמם תנור ל180 מעלות
2. להמיס חמאה במיקרו , לעבד ביד בקערה קמח, ביצה , סוכר , חמאה
3. 2/3 מהבצק להדק בתבנית . 1/3 מהבצק בתבנית נפרדת. להכניס לתנור עד להזהבה
למלית
4. להקציף שמנת מתוקה עם החלב , אינסטנפודינ וניל , והסוכר . עד לקבלת קצפת יציבה . לאחר מכן מוסיפים את הגבינה הלבנה בערבוב מהיר
הרכבת העוגה
5. לאחר שבסיס העוגה יתקרר , שופכים את המלית לתבנית ולאחר מכן מפזרים את פירורי הבצק שאפינו בתבנית נפרדת.
6. בקינוחי כוסות - אופים את הפירורים על תבנית התנור ולאחר שהפירורים כבר אינם חמים מרכיבים לתוך כוס את השכבות .
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות