סופלה שוקולד חם
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
25 דק' - 9 יחידות גדולות
- 0 מדרגים
- 3782 צפיות
סופלה שוקולד חם שבמרכזו שוקולד מריר זולג, קינוח מרשים וטעים!!!
סופלה שוקולד
מצרכים
- 450 גרם שוקולד מריר
- 125 גרם חמאה
- 4 כפות קמח
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
איך מכינים סופלה שוקולד חם?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
10 דק'
1. מפרידים את החלמונים והחלבונים ,את החלבונים הקרים מקציפים במהירות גבוהה , עד לקבלת קצף יציב .בסוף ההקצפה להוסיף את הסוכר ולערבב קצת .
2. ממיסים את החמאה והשוקולד (רק 350 גרם מהשוקולד , שאר השוקולד מחביאים בתוך הסופלה )על באן מארי (סיר עם מים רותחים ומעליו קערה ), מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הקמח, והחלמונים ומערבבים היטב.
מעבירים שליש מקצף החלבונים לתוך התערובת ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים תבנית אישית עד לגובה 1/2 כוס , דוחפים קוביית שוקולד ומכסים בעוד מלית.
מעבירים שליש מקצף החלבונים לתוך התערובת ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים תבנית אישית עד לגובה 1/2 כוס , דוחפים קוביית שוקולד ומכסים בעוד מלית.
3. אופים בתנור על 200 מעלות במשך עשר דקות .
לשמור בקירור, לחמם עשר שניות במיקרו לפני הגשה .
לשמור בקירור, לחמם עשר שניות במיקרו לפני הגשה .
הצעת הגשה
4. כדור גלידה וקצפת
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות