סופלה שוקולד חם

מאת:
  • מוכן תוך
    25 דק'
  • 9 יחידות גדולות
סופלה שוקולד חם שבמרכזו שוקולד מריר זולג, קינוח מרשים וטעים!!!
סופלה שוקולד חם
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
    10 דק'
1. מפרידים את החלמונים והחלבונים ,את החלבונים הקרים מקציפים במהירות גבוהה , עד לקבלת קצף יציב .בסוף ההקצפה להוסיף את הסוכר ולערבב קצת .
2. ממיסים את החמאה והשוקולד (רק 350 גרם מהשוקולד , שאר השוקולד מחביאים בתוך הסופלה )על באן מארי (סיר עם מים רותחים ומעליו קערה ), מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את הקמח, והחלמונים ומערבבים היטב. מעבירים שליש מקצף החלבונים לתוך התערובת ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר הקצף ומקפלים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה. ממלאים תבנית אישית עד לגובה 1/2 כוס , דוחפים קוביית שוקולד ומכסים בעוד מלית.
3. אופים בתנור על 200 מעלות במשך עשר דקות . לשמור בקירור, לחמם עשר שניות במיקרו לפני הגשה .
הצעת הגשה
4. כדור גלידה וקצפת
טבלת מידוד והמרות
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים