מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
15 דק' - 7 צלוחיות גדולות
- 0 מדרגים
- 9330 צפיות
מלבי קוקוס בליווי פרי העונה - תותים/מלון/מנגו מה שיש ומתחשק ! אופציה נוספת לקינוח פרווה/לטבעונים בעזרת החלפת מרכיב החלב למים!

מלבי קוקוס
מצרכים
- 1 פחית קרם קוקוס 400 מ״ל
- 1/2 2 כוסות חלב או מים במידה ורוצים שהקינוח יהיה פרווה/טבעוני
- 1/3 כוס סוכר
- 4 כפות קורנפלור גדושות
- 2 כפות מי זהר לא חובה אבל מוסיף
- לקישוט
- פרי העונה
איך מכינים מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
1. בסיר קטן על אש נמוכה - שמים את הקרם קוקוס, 2 כוסות חלב/מים , סוכר מערבבים ומביאים לרתיחה.כ-10 דקות.

הרתחת קרם קוקוס יחד עם חלב
2. בקערה נפרדת מוזגים חצי כוס חלב, וקורנפלור, במידה ורוצים מוסיפים מי זהר ומערבבים עד שאין גושים קורנפלור.

המסת הקורנפלור בחלב והוספה של מי זוהר
3. לאחר רתיחה, מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ובוחשים היטב , ברגע שרואים בסיר בועה ראשונה של רתיחה, מורידים מהאש ומיד מוזגים לכלי הגשה.

מזיגת מלבי קוקוס לכוסות
4. מכסים בנייר נצמד למניעת יצירת קרום, ממתינים שיגיע לטמפרטורה חדר ומכניסים למקרר כ-4 שעות.
5. חותכים פרי העונה שרוצים , חלק טוחנים במוט בלנדר וחלק משאירים לקישוט.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות