מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה

מאת:
  • מוכן תוך
    15 דק'
  • 7 צלוחיות גדולות
מלבי קוקוס בליווי פרי העונה - תותים/מלון/מנגו מה שיש ומתחשק ! אופציה נוספת לקינוח פרווה/לטבעונים בעזרת החלפת מרכיב החלב למים!
מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה
מצרכים
  • 1 פחית קרם קוקוס 400 מ״ל
  • 1/2 2 כוסות חלב או מים במידה ורוצים שהקינוח יהיה פרווה/טבעוני
  • 1/3 כוס סוכר
  • 4 כפות קורנפלור גדושות
  • 2 כפות מי זהר לא חובה אבל מוסיף
  • לקישוט
  • פרי העונה
אופן ההכנה
  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
1. בסיר קטן על אש נמוכה - שמים את הקרם קוקוס, 2 כוסות חלב/מים , סוכר מערבבים ומביאים לרתיחה.כ-10 דקות.
מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה
2. בקערה נפרדת מוזגים חצי כוס חלב, וקורנפלור, במידה ורוצים מוסיפים מי זהר ומערבבים עד שאין גושים קורנפלור.
מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה
3. לאחר רתיחה, מוסיפים את החלב עם הקורנפלור ובוחשים היטב , ברגע שרואים בסיר בועה ראשונה של רתיחה, מורידים מהאש ומיד מוזגים לכלי הגשה.
מלבי קרם קוקוס בליווי פרי העונה
4. מכסים בנייר נצמד למניעת יצירת קרום, ממתינים שיגיע לטמפרטורה חדר ומכניסים למקרר כ-4 שעות.
5. חותכים פרי העונה שרוצים , חלק טוחנים במוט בלנדר וחלק משאירים לקישוט.
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים