אורז מג’דרה

  • מוכן תוך
    55 דק'
  • 1 סיר
אורז מג׳דרה
אורז מג’דרה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
    40 דק'
1. להשרות את העדשים במים חמים כשעה ולאחר מכן לסנן אותם.
2. לקצוץ בצל ולטגן בסיר עם שמן זית עד להזהבה.לקצוץ את השום דק ולהוסיף לסיר יחד עם התבלינים.
3. תוך כדי בחישה מוסיפים את האורז ומטגנים קלות , מוסיפים את העדשים ומערבבים כחצי דקה.
4. מוסיפים מים ומבשלים עם מכסה סגור למשך 35-40 דקות על אש נמוכה.
5. בינתיים קולים במחבת טפלון את הצנוברים עם מעט מלח.
6. לאחר 35 דקות פותחים את המכסה ובודקים אם העדשים בשלות , במידה וכן, מכבים את האש ומוסיפים את הצנוברים הקלויים.
הצעת הגשה
7. להניח בצלחת יפה , לפזר מעל פטרוזיליה/כוסברה קצוצה ושקדים קלויים.
טבלת מידוד והמרות
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים