מרק אפונה

  • מוכן תוך
    1 שע'
  • 10 מנות
אחד המרקים האהובים עלי , פשוט וקל להכנה. מתאים להתפנק בימי החורף הקרים
מרק אפונה
תבנית: 1 סיר
מצרכים

איך מכינים מרק אפונה?

  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
    45 דק'
1. לקצוץ את הבצל ולאדות אותו במעט שמן עד להשחמה . לכתוש את השום ולהוסיף לסיר. להוסיף מים ,לפרוס את הכרישה, לחתוך את התפוח אדמה והגזר לחתיכות גדולות .להוסיף לסיר את הכרישה, אפונה, תפוח אדמה והגזר , להביא לרתיחה ולהוסיף את אבקת המרק עוף . ולערבב
2. אני אוהבת לפני שאני טוחנת הכול להוציא קצת (לא חובה) מהאפונה כדי שיהיה שני סוגים של מרקמים במרק .
לטחון הכל במוט בלנדר בתוך הסיר ולמי שאין להוציא את הירקות ולטחון במגיק מיקס ולהחזיר לסיר ולערבב . לתבל במלח פלפל לפי הטעם.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים