עוגיות גרנולה-שיבולת שועל
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
30 דק' - 60 עוגיות
- 1 מדרגים
- 3084 צפיות
עוגיות גרנולה -שיבולת שועל עם צימוקים מושרים בליקר דובדנים ואגוזי מלך

מצרכים
- 200 גרם חמאה
- 1 כוס סוכר חום
- 2 יחידות ביצים 2 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתייה כפית שטוחה
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 3 כוסות שיבולת שועל דקה
- 1 כוס צימוקים מושרים בליקר דובדבנים
- 1/4 כוס ליקר דובדבן
- 1 כוס אגוזי מלך מרוסקים
איך מכינים עוגיות גרנולה-שיבולת שועל?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
20 דק'
1. במיקסר לעבד את החמאה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה .
2. להוסיף את הביצים ולערבב
3. להוסיף את הקמח, שיבולת שועל, אבקת סודה לשתייה, קינמון ומלח. לערבב ולאחר מכן להוסיף את הצימוקים והאגוזים . ולערבב קלות.

4. להניח בעזרת 2 כפות על נייר אפייה ולאפות בתנור שחומם מראש על 160 דק למשך 20 דקות


תגובות
(2)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות