עוגת תפוחים בחושה
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
55 דק' - 2 תבניות אינגליש קייק
- 0 מדרגים
- 3391 צפיות
לפניכם עוגת תפוחים מומלצת, קלה להכנה .
עוגת התפוחים האולטמטיבית שחברה אופה לכל מפגש ואיתה אנו מקנחים בכל טיול או/ו פיקניק. כמובן שתמיד נחטפת ע"י החבר'ה ומשאירה טעם של עוד... עד למפגש הבא.
מצרכים
- 2 כוסות תפוח עץ סמיט חתוכים ללא קליפה
- 3 כפות יין אדום
- 2 יחידות ביצים ללא הפרדה
- 1 כוס סוכר ניתן להפחית ל1/2 -3/4 כוס סוכר
- 1 כוס שמן
- 2 כוסות קמח תופח
- גרידת לימון
- 1/2 לימון לסחוט מיץ
- לציפוי
- 2 כפות סוכר
- קינמון
איך מכינים עוגת תפוחים בחושה?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
40 דק'
1. לערבב את כל החומרים בקערה למעט התפוחים.
2. להוסיף את התפוחים.
3. לפזר מעל כל עוגה כף סוכר וקינמון.
4. לאפות בחום של 180 מעלות כ-40 דק'.
באחד הפיקניקים לפני שנחטפה לגמרי
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות