קיש בצל

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 1 קיש
קיש בצל , כרישה ופרמז’ן מקושט בשקדים פרוסים. מרשים לאירוח.עדיפות לתבנית בקוטר 22 במקסימום 24!
קיש בצל
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
לבצק קיש
1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה: קמח, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים, מוסיפים מים קרים וחצי כפית מיץ לימון. מערבבים עד לקבלת בצק. מעבירים לקערה, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. ונכין את המלית הבצל.
קיש בצל
קיש בצל
קיש בצל
למלית בצל
2. במחבת גדולה ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצלים, בצלי השאלוט,והכרישה, מטגנים עד להזהבה .
קיש בצל
קיש בצל
לרוטב
3. בקערה לערבב את הביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור ,אגוז מוסקט וגבינת הפרמז׳ן .
קיש בצל
הרכבה
4. נרדד על נייר אפייה על מנת שיהיה לנו קל להפוך את הבצק על התבנית . נקבע את הבצק לתבנית ונוריד את השאריות מהתבנית, להניח את הבצל על הבצק, לשפוך את הרוטב על הבצק.
קיש בצל
קיש בצל
קיש בצל
5. לפזר מעל שקדים .
קיש בצל
6. לאפות על חום 170 מעלות למשך חצי שעה.
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים