אוזני המן במילוי תמרים

  • מוכן תוך
    1 שע' 19 דק'
  • 50 אוזני המן
אוזמני המן טעימים ביותר במילוי תמרים . חבל שפורים לא כל יום .
אוזני המן במילוי תמרים
מצרכים

איך מכינים אוזני המן במילוי תמרים?

  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    19 דק'

לבצק

1. להפריד את החלמונים והחלבונים לקערות נפרדות . את החלבונים -לא לזרוק! נשתמש בהם א"כ .
2. לסבן את התפוז עם סקוץ וסבון . לנגב ולגרד אותו בפומפייה. לאחר מכן לסחוט אותו למיץ תפוזים.
3. במיקסר עם וו לישה - לערבב את מרגרינה/חמאה רכה יחד עם הסוכר , להוסיף את החלמונים, גרידת תפוז , מיץ תפוזים . ולבסוף את הקמח וללוש עד לקבלת בצק אחיד.
  במידה והבצק קצת יבש ניתן להוסיף עוד מיץ תפוזים

למלית

4. בתוך קערה לשים את התמרים בוואקום , סוכר וניל וקינמון, ולערבב . לשים לב לפעמים יש בתמרים חתיכות של הפיתום של התמר אז להוציא.

הרכבה

5. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת כוס.
אוזני המן במילוי תמרים
6. שמים באמצע העיגול קצת מלית-כחצי כפית את החלבון ששמרנו מקודם למרוח עם האצבע בהיקף של העיגול מסביב למלית .
אוזני המן במילוי תמרים
7. סוגרים את האוזן - לפי 3 פינות
אוזני המן במילוי תמרים
8. ומורחים שוב חלבון על הסגירה של הבצק על מנת למנוע שהבצק יפתח באמצע האפייה. ולהדק בעזרת האצבעות את הסגירה.
אוזני המן במילוי תמרים
9. במידה והשתמשתם בחמאה יש להקפיא כחצי שעה במקפיא למנוע השתטחות של הבצק.
10. להכניס לתנור שחומם מראש ב170 מעלות ל19 דקות
אוזני המן במילוי תמרים
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים