אוזני המן במילוי תמרים

  • מוכן תוך
    1 שע' 19 דק'
  • 65 אוזני המן
אוזמני המן טעימים ביותר במילוי תמרים . חבל שפורים לא כל יום .
אוזני המן במילוי תמרים
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    19 דק'
לבצק
1. להפריד את החלמונים והחלבונים לקערות נפרדות . את החלבונים -לא לזרוק! נשתמש בהם א"כ .
2. לסבן את התפוז עם סקוץ וסבון . לנגב ולגרד אותו בפומפייה. לאחר מכן לסחוט אותו למיץ תפוזים במיקסר עם וו לישה - לערבב את הקמח , חלמונים ,מרגרינה, סוכר , גרידת תפוז ,מיץ תפוזים . וללוש
  במידה והבצק קצת יבש ניתן להוסיף עוד מיץ תפוזים
למלית
3. בתוך קערה לשים את התמרים בוואקום ,סוכר וניל וקינמון, ולערבב . לשים לב לפעמים יש בתמרים חתיכות של הפיתום של התמר אז להוציא
הרכבה
4. מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת כוס
אוזני המן במילוי תמרים
5. שמים באמצע העיגול קצת מלית
אוזני המן במילוי תמרים
6. סוגרים את האוזן - לפי 3 פינות
אוזני המן במילוי תמרים
7. את החלבון ששמרנו מקודם מורחים על הסגירה של הבצק על מנת למנוע שהבצק יפתח באמצע האפייה
אוזני המן במילוי תמרים
8. להכניס לתנור שחומם מראש ב170 מעלות ל19 דקות
אוזני המן במילוי תמרים
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים