קיש בטטה

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 1 קיש
קיש בטטה עם מוצרלה מקושט בצנוברים. מרשים לאירוח.עדיפות לתבנית בקוטר 22 במקסימום 24!
קיש בטטה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
לבצק קיש
1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה: קמח, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים, מוסיפים מים קרים וחצי כפית מיץ לימון. מערבבים עד לקבלת בצק. מעבירים לקערה, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. ונכין את המלית הבטטה.
קיש בטטה
קיש בטטה
קיש בטטה
למלית בטטה
2. קולפים את הבטטה ופורסים לפרוסות, מניחים על מגש, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח, פלפל שחור ומפזרים את עלי התימין.אופים בתנור על 200 מעלות כ-20 דקות.
קיש בטטה
קיש בטטה
לרוטב
3. בקערה לערבב את הביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור ,אגוז מוסקט.
הרכבה
4. נרדד על נייר אפייה על מנת שיהיה לנו קל להפוך את הבצק על התבנית . נקבע את הבצק לתבנית ונוריד את השאריות מהתבנית, להניח את הבטטה על הבצק, לשפוך את הרוטב על הבטטה.
קיש בטטה
קיש בטטה
קיש בטטה
5. לפזר מעל מוצרלה, ולקשט בצנוברים.
קיש בטטה
קיש בטטה
6. לאפות על חום 170 מעלות למשך חצי שעה.
טבלת מידוד והמרות
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים