אורז אדום
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
25 דק' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 441 צפיות
אורז אדום
אורז אדום
מצרכים
- 1 בצל לבן גדול וקצוץ
- 3 כוסות אורז
- 200 גרם רסק עגבניות
- 1 כף אבקת מרק עוף גדושה
- 1/2 4 כוסות מים
איך מכינים אורז אדום?
-
עבודה
5 דק' -
הכנה
20 דק'
1. קוצצים את הבצל ומאדים את הבצל במעט שמן. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את המים.
2. לאחר שהמים רתחו, מוסיפים את הרסק עגבניות והמרק עוף. ממתינים לרתיחה נוספת.
3. שוטפים את האורז במסננת ומוסיפים לסיר. מבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות.
חשוב כל הזמן לערבב היטב.
חשוב כל הזמן לערבב היטב.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות