אורז אדום

  • מוכן תוך
    25 דק'
  • 1 סיר
אורז אדום
אורז  אדום
אורז אדום
מצרכים

איך מכינים אורז אדום?

  • עבודה
    5 דק'
  • הכנה
    20 דק'
1. קוצצים את הבצל ומאדים את הבצל במעט שמן. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את המים.
2. לאחר שהמים רתחו, מוסיפים את הרסק עגבניות והמרק עוף. ממתינים לרתיחה נוספת.
3. שוטפים את האורז במסננת ומוסיפים לסיר. מבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות.
חשוב כל הזמן לערבב היטב.
  מומלץ לבשל את האורז עם תחתית מתחת לסיר.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים