קרפ צרפתי של ניקולא

  • מוכן תוך
    20 דק'
  • 15 קרפים
קרפים צרפתיים מושלמים לשעון חורף
קרפ צרפתי של ניקולא
המתכון האמיתי והאותנטי של קרפים צרפתיים מסבתא שלי בבריטני בצד המערבי של צרפת. bon appétit !
מצרכים

איך מכינים קרפ צרפתי של ניקולא?

  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    10 דק'
1. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומחממים מעט את החלב.
2. בקערה גדולה, שלב את הקמח, הסוכר והמלח
3. מוסיפים את הביצים, החמאה המומסת, ואז בהדרגה את החלב, ומקציפים היטב במטרפה כדי למנוע היווצרות גושים
4. מוסיפים את הבירה, הסוכר ווניל ומניחים לעמוד 30 דקות לפני הבישול
5. מחממים קצת חמאה בתבנית ומניחים מצקת בצק
6. מבשלים את קרפ מכל צד
7. תוך כדי מניחים בצלחת, מכסים עם נייר אלומיניום כדי לשמור עליהם חמים ורכים
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים