קרפ צרפתי של ניקולא
מאת: crepe suzette
-
מוכן תוך
20 דק' - 15 קרפים
- 1 מדרגים
- 2833 צפיות
קרפים צרפתיים מושלמים לשעון חורף
המתכון האמיתי והאותנטי של קרפים צרפתיים מסבתא שלי בבריטני בצד המערבי של צרפת. bon appétit !
מצרכים
- 250 גרם קמח
- 4 יחידות ביצים
- 450 מ״ל חלב מעט פושר
- 1/2 כוס לאגר
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפות סוכר
- קורט מלח
- 50 גרם חמאה
איך מכינים קרפ צרפתי של ניקולא?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
10 דק'
1. ממיסים את החמאה במיקרוגל ומחממים מעט את החלב.
2. בקערה גדולה, שלב את הקמח, הסוכר והמלח
3. מוסיפים את הביצים, החמאה המומסת, ואז בהדרגה את החלב, ומקציפים היטב במטרפה כדי למנוע היווצרות גושים
4. מוסיפים את הבירה, הסוכר ווניל ומניחים לעמוד 30 דקות לפני הבישול
5. מחממים קצת חמאה בתבנית ומניחים מצקת בצק
6. מבשלים את קרפ מכל צד
7. תוך כדי מניחים בצלחת, מכסים עם נייר אלומיניום כדי לשמור עליהם חמים ורכים
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות