עוגת טירמיסו ללא ביצים - ללא אפייה - קלה להכנה
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
15 דק' - 1 תבנית
- 0 מדרגים
- 7013 צפיות
מתכון לעוגת טירמיסו ללא ביצים וללא אפיה - מהמטבח האיטלקי - קל להכנה ומרשים לאירוח.
העוגה נימוחה בפה עם ריח משקר של קוניאק וקפה. 15 דקות עבודה!
עוגת טירמיסו ללא ביצים וללא אפיה קלה להכנה וטעימה בטירוף
טירמיסו ובאנגלית Tiramisù הוא עוגת שכבות איטלקי קלאסית בטעם קפה , המורכבת מגבינת מסקרפונה , בישקוטים ואספרסו חזק.
מה שמייחד את העוגה הוא השילוב בין המתיקות של הגבינה למרירות של הקפה והליקר.
תערובת האספרסו: ניתן להשתמש במכונת אספרסו אם יש ברשותכם, עם טעם הקפה האהוב עליכם. או לחילופין ניתן להשתמש בקפה מגורען מרוכז שיש בבית.
וקדימה לעבודה!
מה שמייחד את העוגה הוא השילוב בין המתיקות של הגבינה למרירות של הקפה והליקר.
תערובת האספרסו: ניתן להשתמש במכונת אספרסו אם יש ברשותכם, עם טעם הקפה האהוב עליכם. או לחילופין ניתן להשתמש בקפה מגורען מרוכז שיש בבית.
וקדימה לעבודה!
מצרכים
- 300 גרם בישקוטים
- 2 כפות ליקר קפה אמרטו או קוניאק
- 1 כף קפה מגורען או אספרסו
- 1 כוס מים רותחים
- 1 יחידה שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר ניתן לוותר למי שמפחית בסוכר
- 1/2 כוס חלב
- 250 גרם מסקרפונה אפשרי גם ריקוטה
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
- 1 כף קוניאק
- אבקת קקאו
איך מכינים עוגת טירמיסו ללא ביצים - ללא אפייה - קלה להכנה?
-
עבודה
15 דק' -
הכנה
הכנת הקפה:
1. מערבבים את כף הקפה , יחד עם כוס המים הרותחים ו2 כפות ליקר קפה או אמרטו או קוניאק. ניתן ומומלץ להחליף את הקפה המגורען ב2-3 כוסות אספרסו.
הכנת הקרם:
2. מקציפים את השמנת המתוקה , חלב, אינסטנט פודינג , סוכר , גבינה וכף קוניאק.
הרכבת הטירמיסו:
3. טובלים את הביסקוויטים בנוזל הקפה ויוצרים שתי שכבות של ביסקוטים.
4. מניחים את תערובת הקרם על שכבות הבישקוטים ומפזרים מעל אבקת קקאו.
בתיאבון!
בתיאבון!
עוגת טירמיסו ללא ביצים וללא אפיה קלה להכנה
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות