מרק עוף צח - הפניצילין היהודי
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
2 שע' 10 דק' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 3230 צפיות
מרק עוף של סבתא שרוצים לאכול לא רק בחורף.
מייחסים למרק עוף סגולות רפואיות, אומרים שהיא מסייעת נגד הצטננות ושפעת, למרות שלא הוכיחו זאת מדעית. אנחנו נכין במתכון זה את המרק הצח.
איטריות או קניידלך הם חלק בלתי נפרד ממנו
איטריות או קניידלך הם חלק בלתי נפרד ממנו
תבנית: סיר
מצרכים
- מרכיבים
- 2 כרעיים של הודו -ללא עור
- 6 פולקה-ללא עור
- 6 גרון
- 1 שורש סלרי
- 1 שורש פטרוזיליה
- 2 בצל
- 1 דלעת חתיכה
איך מכינים מרק עוף צח - הפניצילין היהודי?
-
עבודה
2 שע' 10 דק' -
הכנה
1. מניחים הכל בסיר , למלא במים ולהביא לרתיחה
2. לאחר רתיחה , להנמיך את האש למשך שעתיים
3. רבע שעה לפני הסיום , להוסיף מלח ומעט פלפל שחור .
4. להוסיף צרור של שמיר וצרור של פטרוזיליה (אפשר לקשור בגומיה על מנת שלא יתפזר)
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות