עוגיות שוקולד צ'יפס
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
16 דק' - 37 עוגיות
- 0 מדרגים
- 1811 צפיות
עוגיות שוקולד צ'יפס טעימות בטירוף ומהירות להכנה.
עוגיות שוקולד צ׳יפס
מצרכים
- 200 גרם חמאה רכה
- 1 כוס סוכר חום בהיר
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כפית מלח שטוחה
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 2 כפיות תמצית וניל
- 2 יחידות ביצים
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית סודה לשתייה
- 250 גרם נטיפי שוקולד מריר 72% של פילסברי- מגיעה בחבילה.
איך מכינים עוגיות שוקולד צ'יפס?
-
עבודה
7 דק' -
הכנה
9 דק'
1. מחממים תנור ל190 מעלות.
2. בקערה נערבב את כל החומרים היבשים: קמח, סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה. ונשים בצד.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה (החמאה צריכה להיות בטמפ' חדר או שנחמם אותה כמה שניות במיקרו) יחד עם הסוכר. לאחר מכן מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל.
4. מוסיפים את הקערה עם החומרים היבשים ומערבבים. לבסוף מוסיפים את נטיפי השוקולד המריר. לנטיפי השוקולד תפקיד חשוב בעוגיות ולכן לא להתפשר, ולקנות שוקולד איכותי ולא להשתמש בנטיפי שוקולוד מצימקאו.
5. מגלגלים לכדורים, ומניחים בתבנית עם רווח בין כל כדור, ממליצה לשים 3 שורות ובכל שורה 3 כדורים . ולשטח עם היד את הכדור.
6. אופים בתנור 9 דק׳, בזמן האפייה העוגיות תתפחנה מעט ויהיו רכות. העוגיות צריכות טיפה להשחים בכמה מקומות. לא לאפות יותר מידי שנוציא מהתנור האמצע של העוגייה יראה טיפה בצקי ולא מוכן .
לאחר 9 דק' להוציא מהתנור להמתין 2 דקות ולהעביר לרשת לקירור מוחלט. במהלך הקירור העוגיות ישטחו ויתקשו מעט.
לאחר 9 דק' להוציא מהתנור להמתין 2 דקות ולהעביר לרשת לקירור מוחלט. במהלך הקירור העוגיות ישטחו ויתקשו מעט.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות