ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 1 סיר
פסטה בולונז עם עגבניות טריות מתכון מנצח עם בשר טחון ללא שימורים הכל טריא!!
ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק
מצרכים

איך מכינים ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק?

  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    1 שע'
1. לקצוץ בצל ולטגנו במעט שמן, שמעט מזהיב מוסיפה את השום הקצוץ ומאדה ביחד.
  חשוב שהשום לא ישרף לכן בזהירות עם הטיגון , שום שרוף=נותן טעם מר
2. מוסיפים את הבשר ומועכים אותו בעזרת שתי מזלגות (מזלג לכל יד )
3. במקביל עד שהבשר כולו מפורר מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
4. מוסיפים את העגבניות לבשר ומערבבים
5. מבשלים שעה על להבה נמוכה
ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק
6. במקביל מכינים את סוג הפסטה שאוהבים ומגישים
  רצוי לשמור במקרר את הבשר ולחוד את הפסטה ולחמם ביחד ברוצים
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים