ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
1 שע' 30 דק' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 6420 צפיות
פסטה בולונז עם עגבניות טריות מתכון מנצח עם בשר טחון ללא שימורים הכל טריא!!
מצרכים
- 1 ק״ג בשר טחון בקר
- 1 יחידה בצל גדול
- 1 שום ראש
- 18 יחידות עגבניות לרסק בפומפייה
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- 1 חבילה ספגטי
איך מכינים ספגטי בולונז עם עגבניות טריות - ללא רסק?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
1 שע'
1. לקצוץ בצל ולטגנו במעט שמן, שמעט מזהיב מוסיפה את השום הקצוץ ומאדה ביחד.
2. מוסיפים את הבשר ומועכים אותו בעזרת שתי מזלגות (מזלג לכל יד )
3. במקביל עד שהבשר כולו מפורר מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
4. מוסיפים את העגבניות לבשר ומערבבים
5. מבשלים שעה על להבה נמוכה
6. במקביל מכינים את סוג הפסטה שאוהבים ומגישים
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות