לביבות ירק עיראקיות - ערוק

  • מוכן תוך
    50 דק'
  • 25 קציצות
קציצות ערוק הן לביבות ירק ותפוחי אדמה. הקציצות המסורתיות מוגשות בארוחת הסביח-ארוחת בוקר עיראקית שהייתה נהוגה בילדותי בכל שבת.
לביבות ירק עיראקיות  - ערוק
"שבת בבוקר , יום יפה "....
על השולחן מככבות קציצות הערוק בליווי חצילים מטוגנים, ביצים קשות חומות , תפוחי אדמה אפויים וסלט ירקות קצוץ דק.
יכול להתאים כתוספת לכל ארוחה או כנשנושים לפיקניק.
ניתן לשדרג אותן לגירסה הבריאה: אפויות בתנור במקום מטוגנות.
מצרכים

איך מכינים לביבות ירק עיראקיות - ערוק?

  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    20 דק'
1. לגרור במגררת או במעבד מזון את תפוחי האדמה, הבצל ולבסוף את העגבנייה.
  חשוב מאד לסנן את נוזלי הבצל לפני הכנת המשך התערובת
2. להוסיף את הפטרוזליה הקצוצה, ביצים, פירורי לחם ולערבב הכל ולתבל.
3. ליצור לביבות ולטגן ולספוג בנייר סופג.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים