קציצות סלמון אפויות בתנור

  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 45 קציצות
הידעת? את הצבע המיוחד מקבל הסלמון בטבע מאכילת אצות במעבר מהמים המתוקים בנחלים לאוקיינוס .
קציצות סלמון אפויות בתנור
מצרכים

איך מכינים קציצות סלמון אפויות בתנור?

  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
1. מחממים את התנור ל180 מעלות .
2. בתבנית מניחים את הדג (ללא העור) מורחים בשמן זית , מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ואופים כ10-15 דקות עד שמוכן .
3. בסיר מבשלים את הבטטות עם מים במשך 20-30 דקות עד לריכוך ומצננים (פירה בטטות).
4. במחבת מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד להפיכתו שקוף, מוסיפים את השום ,כפית מלח וחצי כפית כמון ומטגנים כ2 דקות .
5. בקערה טורפים את הביצים ,מוסיפים את פירה הבטטות , בצל מטוגן . מוסיפים את החרדל , מיץ לימון , מתבלים במלח ופלפל שחור .
6. מפוררים את הדג , מוסיפים לתערובת הקודמת ולבסוף את פירורי הלחם .
7. יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה , אופים כ10-15 דקות כל צד עד להזהבה משני הצדדים
טבלת מידוד והמרות
תגובות (2)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים