מפרום

  • מוכן תוך
    3 שע'
  • 1 סיר
תפוח אדמה מטוגן עם בשר
מפרום
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    2 שע'
1. לקלף תפוח אדמה ולחלק ל2 , לשטוף בקערה עם מלח על מנת שהתפוח אדמה יתרכך . לבצע חתך בתפוח אדמה לא עד הסוף
2. במג'ימיקס לטחון פטרוזיליה ובצל , לערבב עם הבשר ולהוסיף מלח , פלפל שחור לפי טעם. להוסיף ביצים ופירורי לחם ולערבב.
3. למלא את התפוח אדמה במלית של הבשר
מפרום
4. בקערה שטוחה לשבור את הביצים ולטרוף אותם יחד עם פפריקה מתוקה ומלח
5. לטבול את התפוח אדמה בבלילה ולטגן משני הצדדים
מפרום
6. להניח בסיר
מפרום
7. בקערה גדולה להמיס במים רותחים רסק עגבניות , פפריקה מתוקה ואבקת מרק עוף ולשפוך לסיר
מפרום
8. ולבשל 40 דק
טבלת מידוד והמרות
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים