מפרום - תפוח אדמה ממולא בשר
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
3 שע' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 7775 צפיות
תפוח אדמה מטוגן עם בשר
מצרכים
- למלית בשר
- 1/2 ק״ג בשר הודו טחון נקבה
- 3 יחידות בצל
- חופן פטרוזיליה
- 3 יחידות ביצים
- 5 כפות פירורי לחם בפסח- פירורי מצה
- מלח לפי הטעם
- פלפל שחור לפי הטעם
- להרכבה
- 8 יחידות תפוח אדמה
- לבלילה לטבילת התפוח אדמה
- 2 ביצים טרופות
- 2 כפיות פפריקה מתוקה
- קורט מלח
- לרוטב בסיר
- 1 חבילה רסק עגבניות 100 גרם
- 1 כף אבקת מרק עוף
- 1 כפית פפריקה מתוקה
איך מכינים מפרום - תפוח אדמה ממולא בשר?
-
עבודה
1 שע' -
הכנה
2 שע'
1. לקלף תפוח אדמה ולחלק ל2 , לשטוף בקערה עם מלח על מנת שהתפוח אדמה יתרכך . לבצע חתך בתפוח אדמה לא עד הסוף
2. במג'ימיקס לטחון פטרוזיליה ובצל , לערבב עם הבשר ולהוסיף מלח , פלפל שחור לפי טעם. להוסיף ביצים ופירורי לחם ולערבב.
3. למלא את התפוח אדמה במלית של הבשר
4. בקערה שטוחה לשבור את הביצים ולטרוף אותם יחד עם פפריקה מתוקה ומלח
5. לטבול את התפוח אדמה בבלילה ולטגן משני הצדדים
6. להניח בסיר
7. בקערה גדולה להמיס במים רותחים רסק עגבניות , פפריקה מתוקה ואבקת מרק עוף ולשפוך לסיר
8. ולבשל 40 דק
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות