סלט תפוחי אדמה במיונז
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
50 דק' - 1 סיר
- 1 מדרגים
- 3253 צפיות
סלט קלאסי שאני מכינה לכל ארוחת ערב חג , כל השנה מחכים לחגים בגלל הסלט הזה .
סלט תפוח אדמה וביצים
מצרכים
- 5 יחידות תפוח אדמה
- 5 יחידות ביצים
- 1 קופסא אפונה וגזר שימורים
- 1 קופסא מלפפון חמוץ
- 2 כפות מיונז גדושות
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
איך מכינים סלט תפוחי אדמה במיונז?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
20 דק'
להכנת הרוטב
1. שמים בסיר עם מים את התפוחי אדמה והביצים ומבשלים עד שננעץ מזלג בתפוח אדמה ומצננים
2. את קופסת השימורים של האפונה והגזר מרוקנים למסננת ושוטפים , מסננים ומכניסים לתוך קערה/קופסא/סיר חדש
3. חותכים את הביצים, תפוח אדמה , מלפפון חמוץ לקוביות קטנות ומכניסים לתוך הסיר עם הגזר והאפונה
4. שמים מיונז, מלח ופלפל שחור ומערבבים
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות