סלט תפוח אדמה במיונז

  • מוכן תוך
    50 דק'
  • 1 סיר
סלט קלאסי שאני מכינה לכל ארוחת ערב חג , כל השנה מחכים לחגים בגלל הסלט הזה .
סלט תפוח אדמה במיונז
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    20 דק'
להכנת הרוטב
1. שמים בסיר עם מים את התפוחי אדמה והביצים ומבשלים עד שננעץ מזלג בתפוח אדמה ומצננים
2. את קופסת השימורים של האפונה והגזר מרוקנים למסננת ושוטפים , מסננים ומכניסים לתוך קערה/קופסא/סיר חדש
3. חותכים את הביצים, תפוח אדמה , מלפפון חמוץ לקוביות קטנות ומכניסים לתוך הסיר עם הגזר והאפונה
4. שמים מיונז, מלח ופלפל שחור ומערבבים
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים