קיש פטריות

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע' 30 דק'
  • 1 קיש
קיש פטריות עם נגיעות של עירית , כמה שהוא יפה ככה הוא טעים. מרשים לאירוח.עדיפות לתבנית בקוטר 22 במקסימום 24!
קיש פטריות
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    1 שע'
  • הכנה
    30 דק'
לבצק קיש
1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה: קמח, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים, מוסיפים מים קרים וחצי כפית מיץ לימון. מערבבים עד לקבלת בצק. מעבירים לקערה, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. ונכין את המלית פטריות.
קיש פטריות
קיש פטריות
קיש פטריות
למלית פטריות
2. חותכים את הפטריות לפרוסות ומטגנים במחבת בחמאה ומעט שמן זית עד שהפטריות מפרישות נוזלים.(כ-5 דק׳)
קיש פטריות
3. מסירים מהאש ומסננים את נוזלי הפטריות לקערה- לא לשפוך את הנוזלים אנחנו נשתמש בהם.
קיש פטריות
4. מעבירים את נוזלי הפטריות שוב למחבת יחד עם היין, מערבבים ומחממים על אש נמוכה כ-9 דק׳ עד שהנוזל מצטמצם ל2 כפות נוזלים.מסירים מהאש ושופכים את הנוזל על הפטריות ומערבבים.
קיש פטריות
קיש פטריות
קיש פטריות
לרוטב
5. בקערה לערבב את הביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
קיש פטריות
קיש פטריות
הרכבה
6. נרדד על נייר אפייה על מנת שיהיה לנו קל להפוך את הבצק על התבנית . נקבע את הבצק לתבנית ונוריד את השאריות מהתבנית, להניח את הפטריות על הבצק, לשפוך את הרוטב על הבצק.
קיש פטריות
קיש פטריות
קיש פטריות
7. לקצוץ עירית ולקשט מעל.
קיש פטריות
8. לאפות על חום 180 מעלות למשך חצי שעה.
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים