שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה וסומסום
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
30 דק' - 1 מחבת
- 0 מדרגים
- 18921 צפיות
שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ,שום,שומשום וסויה

שעועית מוקפצת
מצרכים
- 1 חבילה שעועית עדינה מוקפאת 800 ג"ר
- 2 כפות שמן זית
- 3 שיני שום
- 3 כפות סויה
- 1 כף שומשום
- 1 קורט פלפל שחור
איך מכינים שעועית ירוקה מוקפצת עם סויה וסומסום?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
20 דק'
1. בסיר גדול עם מסננת מרתיחים מים עם מלח כאשר המים רותחים , שופכים את השעועית לסיר וחולטים כמה דקות .לאחר מכן מסננים את המים
2. במחבת להקפיץ עם שתי כפות שמן זית , שיני שום חתוכות לקוביות קטנות , ולטגן קלות . להוסיף את השעועית . להוסיף סויה , שומשום, פלפל
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות