מרק ערמונים
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
55 דק' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 3959 צפיות
מרק ערמונים
מצרכים
- 2 כפות שמן זית
- 1 יחידה בצל גדול וקצוץ
- 600 גרם ערמונים טריים וקלופים או ערמונים קלוים מוכנים בשקית
- 1 גבעול סלרי קצוץ
- 1 יחידה גזר פרוס
- 5 כוסות מים
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/2 2 כפות יין אדום /יין שרי
איך מכינים מרק ערמונים?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
45 דק'
1. מחממים בסיר גדול את שמן הזית ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הערמונים ,הסלרי והגזר ומטגנים כ-2 דקות .
2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה . מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות .
3. מוסיפים את היין ומעבירים למעבד מזון .מומלץ בהתחלה להעביר את הירקות ללא הנוזלים ולהוסיף בהתאם למרקם הרצוי.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות