מרק ערמונים

  • מוכן תוך
    55 דק'
  • 1 סיר
מרק ערמונים
מרק ערמונים
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    45 דק'
1. מחממים בסיר גדול את שמן הזית ומטגנים את הבצל, מוסיפים את הערמונים ,הסלרי והגזר ומטגנים כ-2 דקות .
2. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה . מבשלים על אש קטנה כ-45 דקות .
3. מוסיפים את היין ומעבירים למעבד מזון .מומלץ בהתחלה להעביר את הירקות ללא הנוזלים ולהוסיף בהתאם למרקם הרצוי.
טבלת מידוד והמרות
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים