עוגת גבינה קלאסית

  • מוכן תוך
    2 שע'
  • 1 עוגה
עוגה קלה להכנה למרות משך האפייה הארוך
עוגת גבינה קלאסית
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    1 שע' 50 דק'
שכבת הבסיס
1. לשבור את הביסקווטים ולערבב עם חמאה מומסת . לשטח על תבנית העוגה , לאפות כ-20 דקות בחום בינוני של 150 מעלות
שכבת המלית
2. מערבבים בקערה את הגבינה , ביצים סוכר ו2 שקיות סוכר וניל . מוסיפים את התערובת לשכבת הבסיס ואופים כשעה בתנור ומקררים את העוגה
שכבה עליונה
3. מערבבים 2 שמנת חמוצה יחד עם שקית וניל ומניחים על שתי השכבות הקודמות , אופים חצי שעה נוספת .
הצעת הגשה
4. פירות יער
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים