עוגת גבינה קלאסית
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
2 שע' - 1 עוגה
- 0 מדרגים
- 2858 צפיות
עוגה קלה להכנה למרות משך האפייה הארוך

מצרכים
- 1 חבילה ביסקוויטים שרוול
- 100 גרם חמאה
- 3 חבילות גבינה לבנה 5%
- 4 ביצים
- 1 כוס סוכר למפחיתים בסוכר אפשר גם חצי כוס
- 3 שקיות סוכר וניל
- 2 גביעים שמנת חמוצה 9%
איך מכינים עוגת גבינה קלאסית?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
1 שע' 50 דק'
שכבת הבסיס
1. לשבור את הביסקווטים ולערבב עם חמאה מומסת . לשטח על תבנית העוגה , לאפות כ-20 דקות בחום בינוני של 150 מעלות
שכבת המלית
2. מערבבים בקערה את הגבינה , ביצים סוכר ו2 שקיות סוכר וניל . מוסיפים את התערובת לשכבת הבסיס ואופים כשעה בתנור ומקררים את העוגה
שכבה עליונה
3. מערבבים 2 שמנת חמוצה יחד עם שקית וניל ומניחים על שתי השכבות הקודמות , אופים חצי שעה נוספת .
הצעת הגשה
4. פירות יער
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות