קיש פלפלים קלויים עם גבינת עיזים
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
1 שע' 40 דק' - 1 קיש
- 0 מדרגים
- 7025 צפיות
קיש פלפלים קלויים עם גבינת עזים, מרשים לאירוח והטעם משגע.
קיש פילפלים וגבינת עזים
תבנית: תבנית 24
מצרכים
- בצק לקיש
- 270 גרם קמח
- 180 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
- 1 כפית מלח
- 3 כפות מים קרים
- 1/2 כפית מיץ לימון טבעי
- למלית
- 3 יחידות פלפל בכל הצבעים
- 250 גרם גבינת עזים רכה
- 1 שן שום
- 1 כפית עלי רוזמרין קצוצים
- לרוטב רויאל
- 250 מ״ל שמנת מתוקה
- 3 ביצים
- 1 קורט מלח
- 1 קורט פלפל שחור
- 1 קורט אגוז מוסקט
- לקישוט
- עלי טימין
איך מכינים קיש פלפלים קלויים עם גבינת עיזים?
-
עבודה
1 שע' -
הכנה
40 דק'
לבצק קיש
1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה: קמח, מלח וחמאה עד לקבלת פירורים, מוסיפים מים קרים וחצי כפית מיץ לימון. מערבבים עד לקבלת בצק. מעבירים לקערה, עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
למלית
2. קולים את הפלפלים על האש לכמה דק׳, לאחר מכן מעבירים את הפלפלים לתנור שחומם ל180 מעלות , ל40 דק . מקררים וקולפים.
3. בקערה - שמים את הגבינת עזים למריחה ,כותשים שם שום וקוצצים עלי רוזמרין ומערבבים.
לרוטב רויאל
4. בקערה לערבב את הביצים, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור ,אגוז מוסקט.
הרכבה
5. נרדד על נייר אפייה על מנת שיהיה לנו קל להפוך את הבצק על התבנית . אני אוהבת לרדד על נייר אפייה עגול ( זה יותר קל לרדד עיגול) נקבע את הבצק לתבנית במיוחד בדפנות ונוריד את השאריות מהתבנית בעזרת רידוד על הדפנות .
6. אופים את בצק הקיש לבדו למשך 10-15 דק׳. ומוציאים מהתנור .
7. מורחים את הקערת גבינת עזים על הקיש, מסדרים את הפלפלים מעל . ושופכים את הרוטב רויאל מעל. מפזרים עלי טימין לקישוט.
8. אופים על חום 170 מעלות למשך 40 דק'.
קיש פלפלים קלויים וגבינת עזים
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות