קציצות דגים מטוגנות
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
45 דק' - 40 קציצות
- 0 מדרגים
- 2807 צפיות
קציצות דגי הייק מטוגנות
קציצות דגים
מצרכים
- 6 יחידות פילה דג הייק
- 1 חבילה פטרוזיליה
- 1 ראש שום
- 4 יחידות פלפל חריף ירוק
- מלח
- כמון
- פירורי לחם בפסח פירורי מצה
- 4 יחידות ביצים
איך מכינים קציצות דגים מטוגנות?
-
עבודה
45 דק' -
הכנה
1. טוחנים את פיליי הדג , טוחנים את הפטרוזיליה ,שיני השום ואת הפלפל החריף.
2. מעבדים את הכל לעיסה, מוסיפים מלח וכמון לפי הטעם , מוסיפים ביצים ופירורי לחם. מכינים צורות קציצות שטוחות ומטגנים.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות