צ’ילי קון קרנה
מאת: מיכל
-
מוכן תוך
1 שע' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 3064 צפיות
מתכון מהמטבח המקסיקני קל להכנה
מצרכים
- 2 בצל
- 8 שיני שום כתוש
- 4 כפות שמן קנולה
- 1 ק״ג בשר טחון בקר
- 1 כפית פלפל צ'ילי גרוס יבש- כפית מחוקה
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 כפיות כמון
- 1 כפית אורגנו
- 3 עלה דפנה
- 2 קופסאות רסק עגבניות 200 גרם
- 2 קופסאות שעועית לבנה מבושלת במיץ עגבניות בקופסאת שימורים
- מלח
איך מכינים צ’ילי קון קרנה?
-
עבודה
1 שע' -
הכנה
1. לקצוץ את הבצל ולטגן עד להזהבה, להוסיף את הבשר הטחון ולמעוך את הבשר עם 2 מזלגות כדי שהבשר יהיה פירורים.
2. להוסיף שום ולאדות כ-5 דק׳. להוסיף את התבלינים, הרסק עגבניות והשעועית. לערבב ולבשל על אש נמוכה כשעה.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות