לזניה פסטו

  • מוכן תוך
    1 שע' 15 דק'
  • 1 תבנית
לזניה פסטו
לזניה פסטו
לזנית פסטו
אחד מהמתכונים החזקים שהולכים אצלי שאני מכינה ארוחה איטלקית
מצרכים

איך מכינים לזניה פסטו?

  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    45 דק'
1. לרוטב הבשמל :להמיס את החמאה על אש קטנה , להוסיף שמנת לבישול ,קמח , לערבב
2. לשמן תבנית מלבנית במעט חמאה.
3. להניח שכבה של דפי לזניה ואח"כ לפי הסדר :1/3 מתערובת פסטו, 1/3 מתערובת הריקוטה, 1/3 מרוטב הבשמל ועוד 2 שכבות נוספות של דפי לזניה והתערובות בהתאם .
4. לפזר מעל השכבה האחרונה גבינה צהובה מגוררת.
5. לאפות בחום של 180 מעלות 40-50 דק'.
לזניה פסטו
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים