לזניה פסטו
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
1 שע' 15 דק' - 1 תבנית
- 0 מדרגים
- 4963 צפיות
לזניה פסטו
לזנית פסטו
אחד מהמתכונים החזקים שהולכים אצלי שאני מכינה ארוחה איטלקית
מצרכים
- 1 חבילה דפי לזניה
- רוטב פסטו ראו את המתכון במתכונים שלי/ קנוי
- 2 חבילות ריקוטה
- לרוטב בשמל
- 50 גרם חמאה
- 1 שמנת לבישול
- 1 כף קמח
- מלח
- פלפל שחור
- לציפוי
- 100 גרם גבינה צהובה מגוררת
איך מכינים לזניה פסטו?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
45 דק'
1. לרוטב הבשמל :להמיס את החמאה על אש קטנה , להוסיף שמנת לבישול ,קמח , לערבב
2. לשמן תבנית מלבנית במעט חמאה.
3. להניח שכבה של דפי לזניה ואח"כ לפי הסדר :1/3 מתערובת פסטו, 1/3 מתערובת הריקוטה, 1/3 מרוטב הבשמל ועוד 2 שכבות נוספות של דפי לזניה והתערובות בהתאם .
4. לפזר מעל השכבה האחרונה גבינה צהובה מגוררת.
5. לאפות בחום של 180 מעלות 40-50 דק'.
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות