מלבי שקדים בליווי פרי העונה

מאת:
  • מוכן תוך
    15 דק'
  • 8 יחידות
מלבי מיוחד לאוהבי טעם השקדים
מלבי שקדים בליווי פרי העונה
מצרכים
  • 1 שקית ג'לטין 14 גרם
  • 1/4 כוס מים קרים
  • 1 חבילה שמנת מתוקה
  • 1/2 1 כוסות חלב
  • 3/4 כוס רוזטה-תרכיז להכנת משקה שקדים, אפשר 1/2 כוס לטעם פחות דומיננטי
אופן ההכנה
  • עבודה
    15 דק'
  • הכנה
המסת ג'לטין
1. בקערה קטנה משרים את הג'לטין במים קרים לפחות 10 דק’.
הכנת המלבי
2. בינתיים מחממים בסיר קטן על אש נמוכה את החלב ואת השמנת עד לרתיחה
3. מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב
4. להוסיף את הרוזטה -לערבב. להוריד מהאש
5. להעביר לכוסיות הגשה ולכסות בנייר נצמד, להמתין שזה מגיע לטרמפ׳ חדר ( אל דאגה ההתקשות נעשית בזמן הקירור במקרר) ואז להכניס למקרר לפחות ל4 שעות- עדיף ללילה שלם
קישוט
6. לקחת פרי העונה חלק מהפרי לרסק במוט בלנדר וחלק מהפרי לחתוך יפה
טבלת מידוד והמרות
תגובות (1)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים