לזניה

מאת:
  • מוכן תוך
    1 שע'
  • 1 תבנית
לזניה חלבית וקלה להכנה , שילדים אוהבים
לזניה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    50 דק'
לרוטב הבשמל
1. להמיס את החמאה על אש קטנה , להוסיף שמנת לבישול ,2 כפות קמח , לערבב -אבל לא יותר מידי שלא יהיו גושים
לזניה
למלית
2. בקערה לערבב: ביצה , קוטג , 2 שיניי שום קטושות , מלח , פלפל , אגוז מוסקט
לזניה
ללזניה
3. פורסים את הדפי לזניה על התבנית
לזניה
4. מתחילים ליצור שכבות , סך הכול 3 שכבות מכל דבר .לשים שליש מצנצנת רוטב העגבניות על הדפים, שליש מרוטב הבשמל , שליש מהמלית
לזניה
לזניה
  יש לדאוג שכל הדפים יהיו מכוסים ברוטב
5. וכך הלאה עד לשכבה השלישית . בשכבה האחרונה מערבבים את רוטב העגבניות ,המלית, ואת רוטב הבשמל יחד ושמים בתבנית
לזניה
לזניה
6. מפזרים פתיתי גבינה צהובה
7. ומגרדים פרמזג'ן מעל
לזניה
8. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 40 דקות
9. לאחר מכן מסירים את הנייר אלומיניום ומשאירים בתנור לעוד 10 דקות נוספות
תגובות
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
עוד מתכונים