לזניה גבינות איטלקית קל להכנה שילדים אוהבים
מאת: Tal Fogel
-
מוכן תוך
1 שע' - 1 תבנית
- 0 מדרגים
- 8319 צפיות
מתכון מפורט להכנת לזניה גבינות טעימה בטירוף חלבית וקלה להכנה ב10 דקות עבודה , שילדים אוהבים.
עם רוטב עגבניות פומודורו ורוטב בשמל. בציפוי גבינת פרמז׳ן

לזניה
מצרכים
- למלית
- 1 חבילה קוטג'
- 2 שיני שום
- 1 ביצה
- 1 קורט מלח
- 1 קורט פלפל שחור
- 1 קורט אגוז מוסקט לא חובה
- לרוטב בשמל
- 1 חבילה שמנת לבישול 250 מ״ל
- 100 גרם חמאה
- 2 כפות קמח לבן
- לרוטב עגבניות
- 1 צנצנת רוטב עגבניות ברילה רוטב פומודורו 400 גרם
- לציפוי
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
- פרמז'ן מגורד
איך מכינים לזניה גבינות איטלקית קל להכנה שילדים אוהבים?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
50 דק'
רוטב בשמל ללזניה:
1. להמיס את החמאה על אש קטנה , להוסיף שמנת לבישול ,2 כפות קמח , לערבב -אבל לא יותר מידי שלא יהיו גושים

הכנת מלית הלזניה:
2. בקערה לערבב: ביצה , קוטג , 2 שיניי שום קטושות , מלח , פלפל , אגוז מוסקט

הרכבת הלזניה:
3. פורסים את הדפי לזניה על התבנית

4. מתחילים ליצור שכבות , סך הכול 3 שכבות מכל דבר .לשים שליש מצנצנת רוטב העגבניות על הדפים, שליש מרוטב הבשמל , שליש מהמלית


5. וכך הלאה עד לשכבה השלישית . בשכבה האחרונה מערבבים את רוטב העגבניות ,המלית, ואת רוטב הבשמל יחד ושמים בתבנית


6. מפזרים פתיתי גבינה צהובה
7. ומגרדים פרמזג'ן מעל

8. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשך 40 דקות
9. לאחר מכן מסירים את הנייר אלומיניום ומשאירים בתנור לעוד 10 דקות נוספות

לזניה גבינות
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות