עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון

  • מוכן תוך
    1 שע'
  • 100 עוגיות
עוגיות פרווה שאני מכינה אותם כבר 50 שנה בכל אירוע ובכל חג !
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
עוגיות מגולגלות בתמרים ואגוזים
תבנית: 2 מגשים
מצרכים

איך מכינים עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון?

  • עבודה
    30 דק'
  • הכנה
    30 דק'
1. לערבב את הסוכר הוניל יחד עם אבקת האפייה והקמח , להוסיף את המרגרינה והמים ולעבד את הבצק עד לקבלת בצד אחיד.
2. את הבצק מעצבים עם הידיים לצורת נקניק ומרדדים לצורת מלבן , בעזרת סכין ניתן ליישר את הקווים ולחתוך למלבן .
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
3. מורחים את ממרח התמרים ומפזרים אגוזי מלך וקינמון. בקצה לא למרוח כדי שלא ייצא החוצה .
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
4. לגלגל את הבצק בעדינות , לחתוך לפרוסות ולהניח במגש אפייה , אני אוהבת לחרוץ טיפה עם הסכין את הבצק שייתפס הבצק יחד עם המלית.
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
5. לאפות בתנור בחום של 170 מעלות כחצי שעה/הזהבה.
עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
6. ניתן לקשט באבקת סוכר 😊
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים