עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
1 שע' - 100 עוגיות
- 0 מדרגים
- 4036 צפיות
עוגיות פרווה שאני מכינה אותם כבר 50 שנה בכל אירוע ובכל חג !
עוגיות מגולגלות בתמרים ואגוזים
תבנית: 2 מגשים
מצרכים
- 1 ק״ג קמח רגיל
- 1/2 2 חבילות מרגרינה כל חבילה- 200 גרם
- 1 כוס מים
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 שקיות אבקת אפייה
- 2 חבילות ממרח תמרים
- אגוזי מלך טחונים דק- כל המרבה הרי זה משובח
- קינמון לפזר לפי העין
איך מכינים עוגיות תמרים מגולגלות עם אגוזי מלך וקינמון?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
30 דק'
1. לערבב את הסוכר הוניל יחד עם אבקת האפייה והקמח , להוסיף את המרגרינה והמים ולעבד את הבצק עד לקבלת בצד אחיד.
2. את הבצק מעצבים עם הידיים לצורת נקניק ומרדדים לצורת מלבן , בעזרת סכין ניתן ליישר את הקווים ולחתוך למלבן .
3. מורחים את ממרח התמרים ומפזרים אגוזי מלך וקינמון. בקצה לא למרוח כדי שלא ייצא החוצה .
4. לגלגל את הבצק בעדינות , לחתוך לפרוסות ולהניח במגש אפייה , אני אוהבת לחרוץ טיפה עם הסכין את הבצק שייתפס הבצק יחד עם המלית.
5. לאפות בתנור בחום של 170 מעלות כחצי שעה/הזהבה.
6. ניתן לקשט באבקת סוכר 😊
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות