עוגת ט"ו בשבט

  • מוכן תוך
    40 דק'
  • 1 עוגה
עוגת ט"ו בשבט ומתאימה לכל ימות השנה . קלה להכנה ובריאה
עוגת ט"ו בשבט
תבנית: 1 תבנית אינגליש קייק
מצרכים

איך מכינים עוגת ט"ו בשבט?

  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    30 דק'
1. גורסים את האגוזים והשוקולד במעבד מזון (לא קטן מידי).
2. מערבבים את כל החומרים היבשים לתערובת.
3. מוסיפים את הביצים לתערובת.
4. אופים בחום נמוך עד בינוני ב-150–170 מעלות כחצי שעה.
5. כשהעוגה מתקררת מכניסים למקפיא למספר שעות.
6. פורסים את העוגה לפרוסות דקות כשהעוגה קפואה.
עוגת ט"ו בשבט
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות (1)
עוד מתכונים