עוגת ט"ו בשבט
מאת: דיאנה אוסובסקי
-
מוכן תוך
40 דק' - 1 עוגה
- 1 מדרגים
- 2194 צפיות
עוגת ט"ו בשבט ומתאימה לכל ימות השנה .
קלה להכנה ובריאה
תבנית: 1 תבנית אינגליש קייק
מצרכים
- 150 גרם אגוזי מלך
- 100 גרם צימוקים ניתן להחליף באוכמניות מיובשות/חמוציות.
- 1 חבילה שוקולד מריר
- 6 כפות סוכר
- 6 כפות קמח תופח
- 2 ביצים
איך מכינים עוגת ט"ו בשבט?
-
עבודה
10 דק' -
הכנה
30 דק'
1. גורסים את האגוזים והשוקולד במעבד מזון (לא קטן מידי).
2. מערבבים את כל החומרים היבשים לתערובת.
3. מוסיפים את הביצים לתערובת.
4. אופים בחום נמוך עד בינוני ב-150–170 מעלות כחצי שעה.
5. כשהעוגה מתקררת מכניסים למקפיא למספר שעות.
6. פורסים את העוגה לפרוסות דקות כשהעוגה קפואה.
תגובות
(1)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות