עוגיות ביסקוטי שקדים

מאת:
  • מוכן תוך
    55 דק'
  • 40 עוגיות
עוגיות קנטוצ'יני איטלקיות של טוסקנה, נהוג לטבול ביין כקינוח או ליד הקפה.
עוגיות ביסקוטי  שקדים
מצרכים

איך מכינים עוגיות ביסקוטי שקדים?

  • עבודה
    10 דק'
  • הכנה
    45 דק'
1. מחממים תנור ל180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן.
2. בקערה טורפים סוכר, ביצים וליקר אמרטו לתעובת אחידה. מוסיפים קמח תופח בהדרגה, חמאה , שקדים . מערבבים לבצק אחיד ודביק מאד.
3. מעצבים בידיים רטובות לכיכר לחם ומניחים על התבנית שריפדנו .מכינים את תערובת החלב לציפוי בקערה קטנה ,מברישים את הכיכר בתערובת החלב. אופים בתנור 30 דק' לכיכר יציבה ועדיין מעט רכה . מצננים לגמרי.
עוגיות ביסקוטי  שקדים
4. מחממים שוב תנור אך הפעם ל140 מעלות .
5. פורסים בסכין לחם לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ ומסדרים על רשת התנור.
עוגיות ביסקוטי  שקדים
עוגיות ביסקוטי  שקדים
6. מייבשים בתנור 15-20 דקות , להזהבה ולהתקשות ומצננים.
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים