• סבתא אסתר

    6 0 0

קרואסון גבינה מלוחה

מאת
  • מוכן תוך
    48 דקות
  • 25 קרואסונים
מאפה מצוין כתוספת לכל ארוחה, טעימה מאד וקלה להכנה. ללא שמרים וללא התפחה. תוסיפו ערימת ירקות ליד ויש לכם ארוחה שתתחסל בשניות.
הריח המטריף של הקרואסון בזמן האפייה ממלא את הבית בניחוח של אפייה.
הקרואסון יוצא פריך ונימוח. ילדים מאד אוהבים.
קרואסון גבינה מלוחה
מצרכים
אופן ההכנה
  • עבודה
    30 דקות
  • הכנה
    18 דקות
1. שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר ולשים בעזרת וו לישה
2. מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים
3. לעשות חתך במשולש בחלק הרחב
4. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב כלפי הקצה לצורת קרואסון
5. מברישים עם ביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום
6. אופים בתנור ב180 מעלות למשך 18-20 דקות
7. בתאבון!
תגובות (2)
  • הכל
  • תגובות
  • שאלות
  • תמונות
stock.adobe.com