קרואסון גבינה מלוחה
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
48 דק' - 25 קרואסונים
- 1 מדרגים
- 8014 צפיות
מאפה מצוין כתוספת לכל ארוחה, טעימה מאד וקלה להכנה. ללא שמרים וללא התפחה.
תוסיפו ערימת ירקות ליד ויש לכם ארוחה שתתחסל בשניות.

הריח המטריף של הקרואסון בזמן האפייה ממלא את הבית בניחוח של אפייה.
הקרואסון יוצא פריך ונימוח. ילדים מאד אוהבים.
הקרואסון יוצא פריך ונימוח. ילדים מאד אוהבים.
מצרכים
- 1/2 2 כוסות קמח תופח
- 1 קורט מלח
- 100 גרם חמאה
- 1 גביע שמנת חמוצה 100 גרם
- 300 גרם גבינה צהובה מגורדת/פתיתי עמק
- לזיגוג
- 1 יחידה ביצה טרופה
- חופן שומשום
איך מכינים קרואסון גבינה מלוחה?
-
עבודה
30 דק' -
הכנה
18 דק'
1. שמים את כל המרכיבים בקערת מיקסר ולשים בעזרת וו לישה

2. מרדדים את הבצק וחותכים למשולשים

3. לעשות חתך במשולש בחלק הרחב

4. מגלגלים כל משולש מהחלק הרחב כלפי הקצה לצורת קרואסון

5. מברישים עם ביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום

6. אופים בתנור ב180 מעלות למשך 18-20 דקות

7. בתאבון!
תגובות
(3)
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות