במיה ברוטב עגבניות
מאת: סבתא אסתר
-
מוכן תוך
35 דק' - 1 סיר
- 0 מדרגים
- 13986 צפיות
תבשיל במיה , מתאים כתוספת לאורז

במיה
העולם מחולק לשני חצאים - או שאתה אוהב במיה או שאתה ממש לא אוהב ,בגלל המרקם הנזלתי של הבמיה . אני מסוג האנשים שמתים על במיה על מנת למנוע את המרקם הזה במידה והבמיה טרייה יש לבחור כמה שיותר במיה קטנה. במידה וזה בשקית קפואה ממש למשש את השקית ולנסות להרגיש. ועוד משהו להורדת מרקם נזלתי לטגן אותה לפני הוספת המים .
מצרכים
- 6 שיני שום
- 1 שקית במיה מוקפא
- 2 כוסות מים רותחים
- 3/4 כף פפריקה
- 1 גביע רסק עגבניות 100 גרם
- 1 כפית מלח שטוחה
- 1 כפית פלפל שטוחה
- 1 כפית מיץ לימון
איך מכינים במיה ברוטב עגבניות?
-
עבודה
5 דק' -
הכנה
30 דק'
1. לשטוף את הבמיה ולחכות שירדו המים
2. לחתוך את שיני השום ולטגן עד להזהבה
3. להכניס את הבמיה ולטגן כ2 דקות
4. להוסיף מים רותחים ולהמתין כמה דקות
5. להוסיף את הפפריקה ואת הרסק עגבניות ולבשל
6. להוסיף מלח, פלפל ולימון
תגובות
- הכל
- תגובות
- שאלות
- תמונות