במיה ברוטב עגבניות

  • מוכן תוך
    35 דק'
  • 1 סיר
תבשיל במיה , מתאים כתוספת לאורז
במיה ברוטב עגבניות
במיה
העולם מחולק לשני חצאים - או שאתה אוהב במיה או שאתה ממש לא אוהב ,בגלל המרקם הנזלתי של הבמיה . אני מסוג האנשים שמתים על במיה על מנת למנוע את המרקם הזה במידה והבמיה טרייה יש לבחור כמה שיותר במיה קטנה. במידה וזה בשקית קפואה ממש למשש את השקית ולנסות להרגיש. ועוד משהו להורדת מרקם נזלתי לטגן אותה לפני הוספת המים .
מצרכים

איך מכינים במיה ברוטב עגבניות?

  • עבודה
    5 דק'
  • הכנה
    30 דק'
1. לשטוף את הבמיה ולחכות שירדו המים
2. לחתוך את שיני השום ולטגן עד להזהבה
3. להכניס את הבמיה ולטגן כ2 דקות
4. להוסיף מים רותחים ולהמתין כמה דקות
5. להוסיף את הפפריקה ואת הרסק עגבניות ולבשל
6. להוסיף מלח, פלפל ולימון
טבלת מידות והמרות לבישול ואפייה
תגובות
עוד מתכונים